News

Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş

Trecutul amoros al Ginei Pistol! Cu cine s-a iubit înainte de Smiley? Bărbaţii din viaţa ei, de la Codin Maticiuc, la Alin Cocoş

De aproximativ doi ani, despre Gina Pistol se spune că s-ar iubi cu Smiley, însă cele două vedete refuză să recunoască acest lucru, dorind ca viaţa lor privată să stea departe de ochii presei şi al publicului.

Deşi au fost fotografiaţi de câteva ori împreună, Gina Pistol şi Smiley au reuşit totuşi să stea departe de ochii curioşilor, însă toţi apropiaţii lor fac glume pe seama relaţiei lor. Chef Cătălin Scărlătescu a spus, nu doar o dată, că abia aşteaptă nunta celor doi, iar alte personalităţi şi-au manifestat public dorinţa de a participa la petrecerea de nuntă.

Însă, înainte de a deveni iubita lui Smiley, Gina Pistol s-a iubit cu mai mulţi bărbaţi destul de cunoscuţi în showbiz. Fosta vedetă Playboy, care este o femeie simplă şi modestă, s-a născut în Roşiorii de Vede, iar primul ei iubit celebru a fost Codin Maticiuc, care i-a fost alături în 2015, timp de nouă luni.

Din 2016, Gina Pistol a ajuns la braţul afaceristul libanez Nicola, cel care i-a fost iubit până în anul 2013. În cei şapte ani de relaţie, iubirea lor a fost cu năbădăi, fiind protagoniştii mai multor certuri şi împăcări.

Când era despărţită de Nicola, Gina Pistol nu voia să stea singură, aşa că a ajuns, în anul 2008, într-o relaţie cu Bogdan Ivanov, în anul 2009 s-a iubit cu Ciprian Marica, iar în 2012 a ajuns în braţele lui Mihai Răduţ. De fiecare dată când se despărţea de unul dintre bărbaţii amintiţi mai sus, ea se întorcea la Nicola!

După ce s-a despărţit definitiv de afaceristul libanez, Gina Pistol a început o relaţie cu Alin Cocoş, care i-a fost iubit de la sfârşitul anului 2013, până la începutul anului 2017, atunci când prezentatoarea de la „Asia Express“ şi „Chefi la cuţite“ ar fi ajuns în braţele lui Smiley.

Modifică Setările