Vedete

Trecutul Andreei Marin! Cine a fost primul soţ al vedetei şi de ce au divorţat după doar trei ani de căsnicie

Trecutul Andreei Marin! Cine a fost primul soţ al vedetei şi de ce au divorţat după doar trei ani de căsnicie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Marin este în lumina reflectoarelor de zeci de ani, face şi o mulţime de campanii umanitare, sare în ajutorul celor cu probleme. Nu mulţi stiu detalii din trecutul vedetei, pe care ea nu l-a ascuns niciodată. 

Până la vârsta pe care o are acum, la 45 de ani, Andreea Marin a experimentat multe şi în viaţa personală şi în cea profesională. Nu s-a ferit şi a vorbit mereu despre familia sa, despre relaţiile pe care le-a avut de-a lungul anilor. Mulţi nu ştiu cine a fost însă primul soţ al vedetei. 

Majoritatea cunosc povestea de iubire dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. sau dintre aceasta şi medicul turc, dar puţini ştiu de primul mariaj al vedetei. Cristian Gheorghiţă a fost primul soţ al Andreei Marin. Aceasta şi Cristian, director de marketing Prima TV în 2014, s-au căsătorit în anul 1995, pe când ea avea doar 21 de ani. Din păcate, mariajul lor s-a încheiat rapid.

Ulterior, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ştefan Bănică, iar omul de afaceri şi-a refăcut viaţa alături de ală femeie. Acum, Cristian Gheorghiţă are un copil, este fericit şi îşi trăieşte viaţa în linişte. „Unul din cele mai dificile momente din viaţă ei a fost despărţirea de soţul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care şi-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbuşise. Brusc, viaţa părea să-şi fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtăşea satisfacţiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depăşească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viaţă”, a mărturisit cineva din anturajul Andreei Marin pentru wowbiz.ro. 

Andreea Marin trăieşte de aproape 3 ani o relaţie cu Adrian Brâncoveanu

Ani de zile au fost discreţi privind relaţia lor, dar iată-i acum împreună pe Andreea Marin şi pe Adrian Brâncoveanu făcând declaraţii despre viitorul lor. La început, Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu şi-au ascuns relaţia, până într-o zi, când au fost surprinşi împreună, iar vedeta a mărturisit ulterior că iubeşte din nou. De trei ani de zile formează un cuplu discret, care se susţine mai mult ca niciodată.

Iată că îi vedem acum, la TV, oferind declaraţii despre relaţia lor. În emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV, cei doi au apărut într-o transmisiune live, iar Adrian Brâncoveanu şi-a lăudat partenera: "Eu îmi continui activitatea profesională aproape în fiecare zi, dar în paralel îmi susţin şi jumătatea. Suntem un întreg. (…) Andreea este o 'zână' care munceşte foarte mult'", a spus el. Pare că cei doi şi-au găsit sufletul pereche, se ajută unul pe altul în viaţa personală, dar şi cea profesională.

Foto: Facebook