News

Trecutul ruşinos al celebrităţilor!

de admin

Din păcate, mulţi dintre artiştii şi actorii pe care noi îi îndrăgim au un caracter destul de dificil. Şi tocmai din cauza aceasta, mulţi dintre ei au fost implicaţi în multe incidente ruşinoase de-a lungul vieţii lor. Unele poveşti au fost uitate, altele nu. Amintim şi noi câteva dintre cele mai urâte scene în care celebrităţile au apărut!

Sean Penn

Nu ştiu câţi dintre voi ştiţi povestea relaţiei dintre celebru actor şi Madonna. Cei doi au făcut un cuplu destul de frumos până când, înmijlocul unei dispute, actorul a decis s-o lege pe iubita sa, pe atunci Madonna, de scaun pentru a-şi impune punctul de vedere. Din fericire, Madonna a scăpat şi a reuşit să cheme poliţia. Ulterior, Sean a fost arestat, însă cum Madonna nu a vrut să depună plângere pentru a nu isca un scandal media, actorul a scăpat după doar câteva ore de arest.

Click pe următoarea!

Dr. Dre

Probabil toţi ştiţi măcar o piesă de-a faimosului cântăreţ, dar câţi dintre voi ştiţi că artistul are un trecut destul de violent? Ghidându-se după zicala ”bătaia e ruptă din rai”, artistul a agresat-o fără milă pe o reporteriţă, Dee Barnes, doar pentru că i-a luat un interviu lui Ice Cube. Artistul s-a năpustit asupra jurnalistei, a vrut s-o arunce pe scări, iar când jurnalista a reuşit să scape din strâmgerea lui, a urmărit-o până într-o toaletă unde a mai lovit-o de câteva ori.

După acest incident, echipa de comunicare a artistului a avut de spus doar că jurnalista ”a meritat-o”.

Şi deşi toată această întâmplare este una oribilă, cariera artistului nu a avut de suferit, ci dimpotrivă. Ulterior, acesta a vândut peste 4,5 milioane de albume, „The Chronic”.

Johnny Cash

Povestea cântăreţului de muzică country este de râs-plâns. Artistul conducea o camionetă prin pădurea Los Padres National Forest din centrul Californiei când motorul autovehicului s-a supraîncălzit şi-a luat foc. Supărat, artistul şi-a părăsit camioneta în mijlocul drumului, fără a anunţa autorităţile, şi a plecat la pescuit. Rezultatul? Au fost omorâte 49 de condori (o specie rară de pasări),o cifră ce reprezenta aproximativ 50% din totalul speciei. Prin urmare, Johnny Cash a fost forţat de Guvern să achite o amendă de 82,000$ chiar dacă păstrarea acestei specii a costat în jur de 30 de milioane de dolari.Ce a făcut Johnny Cash? A răspuns că “Nu îmi pasă de păsările voastre galbene”.

Eric Clapton

Ei bine, faptele cântăreţului nu se ridică la nivelul celor prezenţi mai sus, însă nici ale lui nu sunt de lepădat. Deseori, artistul a făcut comentarii rasiste la adresa oamenilor de culoare. Nu a fost niciodată tras la răspundere, însă a pierdut destul la capitolul ”imagine” din această cauză.

Amintim şi un episod în acest sens, când Eric Clapton a declarat într-un concert că ar trebui să dispară toţi oamenii de culoare din Marea Britanie: "Cred ca Enoh are dreptate şi ar trebui să-i trimitem inapoi. Păstraţi Marea Britanie albă!"

Alţi muzieni rasişti: Bob Dylan, Morrissey, David Bowie

Jimmy Page

Jimmy Page a scris istorie pe vremea în care făcea parte din formaţia Led Zeppelin. Cu toate acestea, scandalul din 1972 nu poate fi uitat. Pe atunci Jimmy a răpit o fetiţă de 14 ani şi a abuzat-o sexual şi a ascuns-o pentru mai mulţi ani pentru a nu ajunge la închisoare. Nici după mai mulţi ani fata nu a recunoscut că a fost abuzată, ci a declarat că cei doi au trăit o relaţie amoroasă.

Sursă foto: Facebook / Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările