Lifestyle

Trei episoade din serialul Friends cu care să întâmpini cum se cuvine Anul Nou

Trei episoade din serialul Friends cu care să întâmpini cum se cuvine Anul Nou camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cine n-a fost fan al celor şase prieteni din serialul Friends? Suntem siguri că puţini dintre voi nu ştiu despre ce este vorba.

Serialul copilăriei şi al adolescenţei noastre rămâne şi acum sitcom-ul preferat al multora, iar zilele libere din vacanţa de iarnă pot fi prilejul perfect pentru a revedea unele dintre cele mai simpatice episoade.

Şi pentru că se apropie Revelionul, noi îţi propunem trei episoade care au chiar această tematică.

1. Episodul despre ajunul Anului Nou din primul sezon.

Este vorba despre acel episod în care toţi cei şase prieteni sunte single şi decid să organizeze o petrecere la care să nu aducă un date. Cu toate acestea, cinci dintre ei nu respectă pactul: Phoebe vine însoţită de un cercetător aiurit, Chandler o invită pe nesuferita Janice, Monica îl aduce pe un tip poreclit Fun Bobby, Rachel îl invită pe italianul Paolo, iar Joey, pe o mamă singură pe care o întâlneşte în timp ce lucrează costumat ca un elf.

Singurul rămas solo este Ross, care se simte trădat, deşi şi el vine însoţit de... maimuţa Marcel.

2. Episodul despre rezoluţii din sezonul cinci.

Cumva, acesta este o continuare a episodului de mai sus, la petrecerea de Revelion toţi cei şase prieteni sărutându-se unul cu altul: Ross cu Phoebe, Joey cu Rachel şi Monica cu Chandler. De data aceasta, sărutul dintre Monica şi Chandler este pe bune, cei doi începând o relaţie în secret. La petrecerea respectivă, toţi cei şase împărtăşesc rezoluţiile lor pentru anul nou, însă niciunul nu se ţine de cuvânt până ce se termină episodul. 

3. Episodul despre concursul de dans.

Un an mai târziu, unii dintre prieteni sunt prinşi în frenezia înregistrării ediţiei de Revelion a unui concurs de dans, concurs la care participă fraţii Ross şi Monica, alături de Joey şi colega lui de cameră, superba Janine, interpretată de Elle Macpherson.

Poate te inspiri şi tu din aceste momente de Revelion ale prietenilor tăi...