Royals

Trei exemple de femei regale care s-au îmbrăcat casual, fără să-şi piardă eleganţa

Trei exemple de femei regale care s-au îmbrăcat casual, fără să-şi piardă eleganţa camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Odată cu apariţia din această dimineaţă a Ducilor de Sussex la un eveniment care a avut loc la un centru pentru sporturi nautice, pe o plajă din Africa de Sud, criticii vestimentari s-au dezlănţuit.

Victima lor a fost Meghan Markle, a cărei ţinută a fost considerată mult prea casual pentru o reprezentantă a coroanei britanice, başca aflată într-o misiune oficială alături de soţul ei. Cumva, ideea de vestimentaţie a fost corectă: una nepretenţioasă, potrivită pentru un eveniment în aer liber. Cu toate acestea, însă, hainele alese de ducesă au avut un aer prea modest, neglijent şi nedemn de o faţă regală, aspectul ei general neavând nimic de-a face cu maiestuozitatea titlului de ducesă.

Spre comparaţie, vă oferim şi alte exemple de ţinute casual abordate de alte femei regale, inclusiv regretata Prinţesă Diana, fără ca acestea să-şi piardă ceva din aerul lor elegant, de reprezenant al palatului. 

Kate Middleton, la un eveniment care a avut loc într-o grădină din Londra, în luna mai. 

Regina Letizia, într-o vizită în Gran Canaria, care a avut loc chiar ieri.

Prinţesa Diana, surprinsă pe străzile londoneze, în anul 1995.

Foto: Profimedia