News

Trei generaţii de femei superbe! Iat-o pe Camelia Şucu, alături de mama şi de fiicele sale FOTO

Trei generaţii de femei superbe! Iat-o pe Camelia Şucu, alături de mama şi de fiicele sale FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Cunoscuta antreprenoare a fost însoţită la Festivalul Brazilor de Crăciun de cele mai dragi femei din familia sa.

A devenit deja o tradiţie ca, în luna decembrie, Camelia Şucu (54) să fie una dintre gazdele celui mai iubit eveniment caritabil al iernii, Festivalul Brazilor de Crăciun, din postura de membru al Consiliului Director al organizaţiei Salvaţi Copiii.

Anul acesta a avut loc cea de-a 19-a ediţie a festivalului, marcată printr-un record de brăduţi licitaţi, 30 la număr, dar şi printr-o sumă record adunată la finalul licitaţiei, anume 700.400 de euro.

La evenimentul organizat în seara de 12 decembrie la Stejarii Country Club, Camelia Şucu a venit, ca şi în alţi ani, însoţită de fiica sa cea mare, Ioana Şucu-Matei (32) - la rândul său o susţinătoare a acestei gale umanitare şi participantă la licitaţie cu un elegant brăduţ realizat de ClassIN şi intitulat „Oglinda fermecată cu iubire”.

"Bradul meu de anul acesta a fost o poveste frumoasă, pe care am creat-o cu drag, cu sprijinul mamei mele şi al colegei mele talentate, Raisa. Am reuşit să strângem o sumă frumoasă, 17.000 euro, cu ajutorul prietenilor de la Pepco, cărora le mulţumesc tare mult! Sper să vă înfrumuseţeze sediul şi să vă încânte zi de zi sufletul!", spune Ioana Şucu-Matei, care a strălucit ca o adevărată lady in red, într-o rochie M. Marquise.

Surpriza a fost să le vedem, alături de Camelia Şucu, şi pe fiica sa cea mică, Cristina Şucu (28), dar şi pe mama sa, Elvira Niţoi (75). Practic, la această ediţie a Festivalului Brazilor de Crăciun, am avut ocazia să vedem trei generaţii de femei superbe din familia Şucu, elegante, familiste şi de carieră.

Dacă senioara Elvira Niţoi a fost mulţi ani economist la APACA, iar Camelia Şucu a trecut de la studiile medicale la o carieră de succes în business (Class Living, Class Băneasa Residential), şi generaţia mai tânără a familiei Şucu are succes tot în domeniul antreprenorial.

Ioana Şucu-Matei este manager al restaurantulului The Library, dezvoltator al programului nutriţional Iconic Health şi event planner la propria firmă de organizări de evenimente - ea ocupându-se, de altfel, şi de detaliile nunţii surorii sale (2012) şi, ulterior, ale propriei nunţi (2014). Asta în timp ce Cristina Şucu-Alexandru deţine, în parteneriat cu soţul său, Vlad Alexandru, spaţiile de joacă Kiddo Play Academy, cu două locaţii: în Băneasa Shopping City şi în Park Lake.

Şi la capitolul familie, toate patru sunt nişte femei împlinite. Coincidenţa face ca, până acum, atât Elvira, cât şi Camelia şi Cristina să aducă pe lume câte două fete. Ioana, în schimb, a rupt această interesantă "tradiţie" şi este mama unui băieţel pe nume Marc.