News

Trei rochii ale româncei Maria Lucia Hohan, la Premiile Oscar

Trei rochii ale româncei Maria Lucia Hohan, la Premiile Oscar

onstage during the 90th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.

Ca de obicei, designerul român a fost cooptat pentru a îmbrăca câteva dintre personaltăţile care au păşit, aseară, pe covorul roşu al Premiilor Oscar. Şi, trebuie să recunoaştem, rochiile Mariei Lucia Hohan n-au fost mai prejos decât brandurile tradiţionale purtate de vedete la această gală. Daniela Vega

Una dintre cele care au ales MLH a fost actriţa chiliană Daniela Vega, de 28 de ani, care a făcut istorie la această gală prin faptul că a fost prima prezentatoare transgender invitată pe scena Oscarurilor.

Actriţa este eroina filmului chilian A Fantastic Woman, care a câştigat trofeul pentru cel mai bun film străin. Brunetei i-a venit de minune rochia într-o nuanţă de fucsia creată de româncă.

Erin Lim

O altă rochie Maria Lucia Hohan a fost aleasă de Erin Lim (27), prezentatoare a canalului TV E!, care a transmis sosirea vedetelor pe covorul roşu.

A treia apariţie în rochie MLH a fost cea a jurnalistei Natalie Morales, de 45 de ani, care a transmis pentru NBC News.

În plus, şi actriţa Darby Stanchfield, de 46 de ani, cunoscută pentru rolul ei din serialul de succes Scandal, a îmbrăcat o superbă creaţie a Mariei, însă de data aceasta pentru o petrecere de după gala Oscarurilor.

Foto: Getty Images

Modifică Setările