Vedete

Trend setter! Mihai Morar are propria colecţie-capsulă de hanorace FOTO

Trend setter! Mihai Morar are propria colecţie-capsulă de hanorace FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu doar că dă trendul în radio şi pe TV, dar acum stilul lui vestimentar poate fi şi al tău. Iată cum!

Ne-am obişnuit să ne bem cafeaua sau poate să gonim în trafic în timp ce Mihai Morar şi partenerul său de pupitru radio, Daniel Buzdugan, ne fac dimineţile mai vesele. Iar seara, în timp ce butonăm telecomanda televizorului, să mutăm pe Antena Stars, unde e gazda emisiunii "Răi, da' buni".

În al 11-lea an de Radio ZU, Mihai Morar mai impune un trend, pe lângă cel din muzică şi din media. Unul vestimentar, de tip statement, încurajat de această frumoasă aniversare a postului de radio. E vorba despre o colecţie-capsulă la care vor avea acces şi fanii săi. 

„Eşti ZU de 11 ani” eşti premiat!”, le transmite Mihai tuturor celor care-l ascultă, în fiecare dimineaţă în Morning ZU, de la 07.00 la 10.00.

„În toamna asta vreau să vă îmbrăţişez, vreau să pun ceva pufos pe voi, de aceea m-am dus la cel mai tare brand românesc de îmbrăcăminte, brandul pe care îl poartă toate vedetele de la Hollywood, şi am spus că vreau să facem un hanorac unisex pe care să-l poată purta şi fetele, si băieţii. Un hanorac cu o culoare sugestivă, hanorac produs în ediţie limitată. Sunt doar 12 hanorace în total, 11 pe care le vor câştiga ascultătorii, iar unul e al meu”, ne spune Mihai Morar.

"E o colaborare cu cel mai hype brand de haine “made in Romania”, @notrainproof. Şi e manifestul pentru noul meu proiect, pe care îl voi lansa în această toamnă. Cel mai personal proiect din câte am făcut până acum", mai spune Mihai, despre care ştim deja cât de pasionat este şi de încălţămintea sport, din care are o colecţie demnă de invidiat.

Din 16 septembrie până pe 6 octombrie, ZUper ascultătorii radioului nr. 1 din Bucureşti pot câştiga câte 11 ZUper premii de la DJ-i postului. Toate acestea, anunţate în cadrul unui eveniment care... „s-a plimbat” prin centrul Bucureştiului. Luni, în intervalul 07.00-10.00, cine a circulat pe traseul Piaţa Victoriei Bucureşti - Băneasa a avut ocazia să-i vadă pe Adi Mihăilă `The Hitman`, Cristian Păun, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru, Raluca Benavides, Adrian Lup şi Raluca Leahu care s-au plimbat... pe centru cu maşinuţele HotRod Fun!.

Şi, dacă tot vorbeam despre premii, pe lângă cele 11 ZUper hanoracele pe care le-a pregătit Mihai Morar pentru ascultătorii lui, există câte 11 premii de câştigat de la fiecare DJ-i în parte, după cum urmează: Popescu si Flick dau 11 city break-uri, Daniel Buzdugan dă 11 trotinete electrice, Raluca Benavides dă câte 11 vouchere de câte 700 de lei fiecare, Adi Lup are pregătite 11 fotolii personalizate, iar Adi Mihailă `The Hitman` îşi premiază ascultătorii cu ZUper tatuaje. Nu uităm Gaşca de weekend - Raluca Leahu, Emil Ciucur şi Cosmin Cojocaru – care are de dat 11 perechi de căşti, Emma scoate la concurs 11 aparate de cafea, iar Cristian Păun oferă 11 vouchere a câte 1.000 de lei fiecare.

Citește și ...