Lifestyle

Trenduri în coafurile de mireasă pentru 2019. Sfaturi de la Adrian Perjovschi

Trenduri în coafurile de mireasă pentru 2019. Sfaturi de la Adrian Perjovschi camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Specialistul în transformări radicale de look vine cu recomandări pentru miresele anului 2019 în materie de coafuri pentru ziua cea mare.

“Coafurile de mireasă în 2019 vor exprima naturaleţe şi romantism”, ne spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi, care mizează pe feminitate, simplitate, dar în acelaşi timp complexitate.

Miresele trebuie să îşi aleagă coafura în funcţie de rochia pe care o vor purta, dar şi de tipul locaţiei unde va avea loc evenimentul: „Dacă nunta se va desfăşura pe plajă, recomandarea mea este de beachy waves, cu părul uşor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locaţie mai elegantă şi dacă rochia este în stilul Meghan Markle, atunci coafura trebuie să fie cât mai finuţă, iar părul prins completat cu mic accesoriu sau o tiară”, adaugă Adrian Perjovschi.

În ceea ce priveşte greşelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenţia: „Nu trebuie să se vadă agrafele. Şi nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare şi tunsoare la mai puţîn de 2 luni de nuntă, pentru că trebuie să te familiarizezi cu ele sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi, dacă ceva nu te face să te simţi confortabil.”

Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari: „Putem accesoriza coafura de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puţin în trend, însă dacă mireasa totuşi îşi doreşte mult să poarte voal, acestea sunt mult mai simple şi mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret şi să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura."

Machiajul ales de mirese în 2019 va fi, de asemenea, unul cât mai natural: “Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează faţă atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu şi pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corai. Miresele extravagante aleg un ruj roşu sau vişiniu şi, de ce nu, şi smokey eyes”, explică make-up artistul Madda Petcu.

Modifică Setările