News

Trist, dar adevărat! Relaţiile de durată care s-au încheiat anul acesta

Trist, dar adevărat! Relaţiile de durată care s-au încheiat anul acesta

Nici n-a început bine 2018 că am şi primit veşti proaste de la Hollywood, aceste perechi anunţându-şi despărţirea după o perioadă destul de îndelungată petrecută împreună.

Anne Heche & James Tupper

Au fost împreună mai mult de 10 ani, dar iată că cele două vedete nu au mai găsit motive ca să-şi păstreze relaţia amoroasă intactă. Astfel cei doi actori s-au despărţit în ianuarie, moment în care Anne a depus actele pentru a cere custodia fiului lor Atlas – care a venit pe lume în 2009 – şi pensie alimentară pentru el.

În vremurile lor bune...

Într-un comunicat comun, Anne şi James au declarat că au avut o viaţă minunată împreună şi, drept urmare, îi unesc multe amintiri de vis. Dar asta n-a fost destul, se pare, pentru a rămâne împreună. “Relaţiile cresc şi se schimbă, iar noi ne oferim unul altuia timp pentru a face exact asta. Ţinem unul la altul foarte mult şi plănuim să ne creştem în continuare copiii împreună într-un mediu plin de dragoste şi armonie”, au declarat cei care îl cresc împreună şi pe fiul actriţei, Homer, dintr-o relaţie anterioară.

Modifică Setările