News

Trist! Ispita Nicoleta a pierdut o sarcină înainte de a se întoarce pe ”Insulă”

Trist! Ispita Nicoleta a pierdut o sarcină înainte de a se întoarce pe ”Insulă”

Este una dintre ispitele veterane din emisiunea ”Insula Iubirii”, bărbaţii rezistându-i cu greu farmecelor ei. Totuşi, puţini ştiu că, înainte să filmeze pentru sezonul patru al emisiunii, tânăra a pierdut o sarcină.

L-a cucerit fără echivoc pe Cătălin Meşter, concurentul din sezonul 3 al emisiunii. Apoi, a încercat să aibă o relaţie cu el, la întoarcerea în ţară, însă lucrurile n-au mers aşa cum se aştepta. În cele din urmă, cunoscuse un bărbat şi... rămăsese însărcinată.

Nicoleta era cât se poate de fericită şi împlinită, postând cadre cu burtica şi dând de veste că e însărcinată. Din nefericire, la doar câteva zile distanţă de la fericitul anunţ, Nicoleta pierdea sarcina. ”Ea şi-a postat şi poze graviduţă şi părea foarte fericită la vremea respectivă. Mereu spunea că tatăl bebeluşulul este un om important din viaţa sa. Din păcate, totul s-a terminat mai repede decât se aştepta. Nu a putut păstra copilul, s-a despărţit şi de iubit, astfel că, nu i-a rămas decât să-şi reia rolul de seducătoare”, declara o sursă.

Aşa se face că, la scurt timp, Nicoleta accepta să participe, în calitate de ispită, şi-n sezonul patru al emisiunii ”Insula Iubirii”. Ea l-a atras în mrejele ei pe Ionuţ Gojman, care venise alături de iubita lui Mirela să-şi testeze iubirea. În sezonul curent, Nicoleta încearcă să-l facă pe Costas să calce strâmb. Rămâne de văzut dacă va reuşi...

Modifică Setările