Gossip

Tristan, din nou infidel. Khloe Kardashian, devastată de acţiunile iubitului ei

Tristan, din nou infidel. Khloe Kardashian, devastată de acţiunile iubitului ei

N-au trecut decât cinci luni de la scandalul monstruos de infidelitate în care a fost implicat iubitul lui Khloe Kardashian. Culmea, pe atunci, Tristan îi promitea mamei fetiţei lui că-i va fidel şi că va fi un tată perfect pentru micuţa lor, True. Acum, cele mai recente fotografii de paparazzi contrazic spusele lui. Tristan, surprins din nou în compania unor femei misterioase Tristan Thompson o comite din nou! La doar cinci luni după ce-i jura fidelitate lui Khloe, revine la obiceiurile vechi. Acesta a fost văzut intrând într-un club de noapte, miercuri, alături de nişte prieteni, însă, la plecare, câteva ore mai târziu, acesta era însoţit de două brunete misterioase.

Şi deşi acestea din urmă nu au urcat în aceeaşi maşină în care se afla iubitul lui Khloe, un autovehicul le-a dus, ulterior, la aceeaşi locaţie unde se afla şi acesta. Totuşi, momentan, nu există dovezi care l-ar putea ”incrimina” pe Tristan.

L-a iertat acum cinci luni

Din nefericire, această ”escapadă” vine la doar câteva zile după ce Khloe a hotărât să părăsească din nou Los Angeles pentru a se muta în Cleveland, acolo unde sportivul îşi are reşedinţa. Vedeta de reality-show anunţase că e pregătită să dea o şansă cuplului ei şi să aibă viaţa de familie la care spera dintotdeauna.