Beauty

Trucurile la care recurge Andreea Ibacka în materie de înfrumuseţare

Trucurile la care recurge Andreea Ibacka în materie de înfrumuseţare

Tânăra actriţă îşi declară sus şi tare preocuparea permanentă pentru frumuseţea naturală.  Andreea ne-a dezvăluit câteva trucuri de beauty simple, dar eficiente. Şi tu le poţi încerca acasă!

Cine ţi-a dat prima lecţie de frumuseţe?

Bunica mea m-a învăţat să port cu mine în geantă o cremă multifuncţională. În felul acesta îmi hidratez faţa, corpul, mâinile, cǎlcâiele ori cuticulele mult mai des, în speţă ori de câte ori este nevoie.

Care este trucul tău preferat de make-up?

Dacă conturez baza unui machiaj sofisticat, îmi place să mă joc cu felurite nuanţe. Tehnica asta simplă devoalează mult lăudatul efect de ”sculpting” şi ajută la subţierea optică a chipului.

Descrisă din topor, recomandarea constă într-o trecere subtilă între un fard mai închis la culoare şi unul luminos şi chiar sidefat.

 Ce ne poţi spune despre măştile home made? Crezi în ele?

Plusez, cred în ele tare. S-o luăm pas cu pas, e un subiect pe care m-am trezit tare sfătoasă de la o vreme. În primul rând, pentru a avea efectul scontat, măştile de faţă se aplică după demachiere şi gomaj. Odată îndepărtate celulele moarte, epiderma va resimţi efectul măştii în profunzime.

Vorbind pe caz aplicat, secretul zilei ar putea fi banalul galbenuş de ou. Nu azvârlit în tigaie, ci întins pe chip, gât şi decolteu, o dată pe săptămână. După aplicare vei avea senzaţia unor delicate cârlige de rufe care lucrează pentru tine şi trag stânga – dreapta de pielea ta, venindu-le de hac nesuferitelor riduri de expresie. Iar în 30 de minute poţi să te clăteşti cu apă călduţă.

Citeşte în continuare!

Modifică Setările