Agenda

Trupa Amadeus a cântat live în show-ul Dior FOTO

Trupa Amadeus a cântat live în show-ul Dior FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Cele patru tinere artiste au susţinut un recital electrizant în cadrul evenimentului casei Dior, ce a avut loc în cadrul Nocibé Convention, din Salle des Etoiles, Monte Carlo.

Amadeus1

Fetele de la Amadeus au scris istorie pentru industria muzicală autohtonă, devenind prima formaţie din România implicată într-o campanie a unui mare brand de modă internaţional.

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiasu, Bianca Gavrilescu şi Naomi Anelis au fost selectate de reprezentanţii Dior din zeci de proiecte muzicale similare prezente în întreagă lume, pentru a da viaţă show-ului pe care l-au pus în scenă în Monaco.

Artistele din România au interpretat live muzică de pe coloana sonoră a spoturilor publicitare ale casei de modă, apărând în faţă publicului în costume speciale, cu leduri, ce au creat o atmosferă unică, electrizantă.

Pe ecranul imens amplasat pe scenă au rulat în tot acest timp reclamele antologice ale casei Dior, în care apar celebrii Charlize Theron, Natalie Portman, Camille Rowe şi Robert Pattinson.

Trupa Amadeus a interpretat live un mash-up audio al pieselor din reclamele pentru parfumurile J'adore, Miss Dior, Poison Girl, Dior Homme precum şi pentru ultimul ruj Dior. Piesele le aparţin celebrilor Janis Joplin, Led Zeppelin, James Brown, Brodinski şi Woodkid şi au fost reorchestrate de Amadeus şi Xenti Runceanu în propriul stil, sub acceptul reprezentanţilor Dior.

Pentru acest spectacol, artistele au colaborat cu designerii Laura Dimancea şi Maria Toader pentru realizarea ţinutelor şi a costumelor speciale cu LED.

Trupa Amadeus a ajuns în Monte Carlo după un turneu european ce a inclus concerte la Opera Naţională din Barcelona şi în Dublin, urmând alte spectacole în Milano, Roma şi Casablanca.

Amadeus-show-Dior-6

“Suntem onorate de faptul că am cântat în cadrul unui eveniment atât de important, în faţa unei audienţe selecte. Au fost reprezentanţi de seamă din industria de modă şi de frumuseţe din toată lumea. După concert, echipa Dior ne-a felicitat din tot sufletul, erau entuziasmaţi şi ne-au spus că sunt fericiţi pentru alegerea făcută. A fost un proiect dificil, întrucât am avut foarte puţin timp pentru repetiţii. Din fericire, totul a decurs în final foarte bine. În meseria noastră câteodată se întâmplă să faci eforturi extrem de mari şi să treci prin momente foarte stresante. Dar eşti răsplătit peste măsură de bucuria pe care o simţi pe scenă, când dai tot ce ai mai bun din ţine şi când simţi publicul cum vibrează alături de ţine. Aşa a fost acum”, declara Andreea Runceanu.

Amadeus este trupa din România cu cea mai mare deschidere internaţională, concertând în ultimii 15 ani în peste 30 de ţări, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux.

Artistele au susţinut concerte la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes, la Gala Formula 1 Auto din Viena, la World Expo Shanghai, la o mare gală caritabilă din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa, la deschiderea Bienalei de la Venezia, precum şi la evenimentele de lansare a unor noi modele auto şi a colecţiilor unor branduri de lux din Hong Kong, Istanbul, Paris, Londra şi Dubai.

Modifică Setările