Agenda

Trupa O-Zone s-a reunit, la Bucureşti, după 14 ani de la destrămarea VIDEO

Trupa O-Zone s-a reunit, la Bucureşti, după 14 ani de la destrămarea VIDEO

După o îndelungată absenţă de pe scenă, trupa O-Zone s-a reunit de Ziua Europei pe scena din Piaţa Universităţii din Capitală.

Radu Sîrbu, Dan Bălan şi Arsenie Todiraş au reaprins nostalgia în sufletul fanilor lor. După 14 ani de la destrămarea trupei, băieţii s-au reunit în spectacolul de la Bucureşti oferit de Ziua Europei. Artiştii au cântat piesele care i-au făcut celebri în întreaga lume: "Dragostea din tei", "Despre tine", "De ce plâng chitarele", "Oriunde ai fi".

"Am nişte emoţii...de când nu ne-am mai văzut. N-am mai cântat împreună. Suntem recunoscători Bucureştiului şi României pentru tot ce ne-a dat. (...) Sunt singur că o să ne întoarcem. Neapărat" a spus Dan Bălan pe parcursul concertului.

"A fost o zi WOW!!! Mult O-Zone în aer! Am retrăit momente magice. Mulţumesc pentru sutele de mesaje extrem de emoţionante! Mulţumesc colegilor mei, Arsenie Todiraş şi Dan Bălan, trupei, mulţumesc mass-media pentru sustinere, organizatorilor pentru initiativa, şi nu în ultimul rând mulţumesc fanilor, publicului care a fost fantastic, am simţit energia voastră pozitivă până în măduva oaselor!", a scris emoţionat şi Radu Sîrbu pe pagina lui de socializare.

Modifică Setările