News

Trupa Voltaj, piesă pentru fata ucisă în Caracal: „Toţi am greşit faţă de ea! Toţi avem o vină că s-a ajuns în situaţia asta“ VIDEO

Trupa Voltaj, piesă pentru fata ucisă în Caracal: „Toţi am greşit faţă de ea! Toţi avem o vină că s-a ajuns în situaţia asta“ VIDEO

România este îngrozită, de câteva zile, de faptele lui Gheorghe Dincă, un criminal din Caracal în vârstă de 66 de ani, care le-ar fi ucis cu sânge rece, fiind incinerate, după ce le-a bătut şi violat, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, şi pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani.

Potrivit celor de la Digi 24, trupa Voltaj, care a avut în weekend concert într-un oraş din ţară, a cântat pe scenă o piesă pe care i-au dedicat-o Alexandrei, solistul trupei având şi un mesaj pe care l-a transmis publicului.

„Piesa asta este despre copii şi în seara asta vrem s-o cântăm în mod excepţional în memoria Alexandrei, de doar 15 ani, care nu mai departe de ieri dimineaţă şi-a pierdut viaţa aşteptând ca autorităţile statului în care ea avea mare încredere să intervină. Ştiţi foarte bine că a durat 19 ore şi că a fost prea târziu. Acelaşi stat care, poate printr-o educaţie mai performantă, putea să împiedice deplasarea ei, în timpul vacanţei, ca să facă meditaţii. Acelaşi stat care poate putea să-i ofere un transport public normal de la sat la oraş fără a fi nevoită să facă autostopul. Şi, în principal, acelaşi stat care nu a fost în stare să intervină în timp util pentru salvarea ei. La piesa asta, care se numeşte «De la capăt», aş vrea să aprindem o lumină, de care ea are nevoie şi de care avem şi noi nevoie, pentru că noi trebuie să reconstruim ceea ce am greşit. Cred că toţi am greşit faţă de ea, pentru că toţi avem o vină pentru că s-a ajuns în situaţia asta. Pentru că ori am fost nepăsători, ori am ales pe cine nu trebuie, ori nu ne-am dus la vot şi acum am ajuns în situaţia în care o plângem pe Alexandra şi nu numai pe ea şi în situaţia în care trebuie să dăm un reset şi s-o luăm de la capăt“, a spus Călin Goia, solistul Voltaj, pe scenă.

Modifică Setările