News

Tu ştii ce greşeli faci când te speli pe dinţi? Periuţa inteligentă are toate răspunsurile!

Tu ştii ce greşeli faci când te speli pe dinţi? Periuţa inteligentă are toate răspunsurile!

Igiena orală poate deveni o corvoadă atunci când te grăbeşti dimineaţa sau eşti foarte obosit seara. Dar dacă ai avea un prieten smart care să îţi uşureze această misiune – chiar periuţa ta de dinţi?!

Cu toţii vrem un zâmbet frumos, iar până la drumul la stomatolog, regula de bază este spălatul zilnic al dinţilor. O regulă care, însă, poate să nu aibă rezultatele scontate dacă periajul danturii nu se face corect. Tu ştii ce greşeli faci atunci când te speli pe dinţi şi ce avantaje are o periuţă electrică?

Ce greşeli facem atunci când ne spălăm pe dinţi?

Prima greşeală este legată de timpul acordat periajului – te-ai cronometrat vreodată? Tendinţa generală este să bifăm spălatul pe dinţi într-un minut, ceea ce înseamnă, de fapt, o igienă orală superficială. Specialiştii recomandă 4 minute. Tehnica este, iarăşi, una dintre probleme: periajul se face de sus în jos, dar şi circular. De asemenea, şi presiunea pe care o aplici cu periuţa contează. Mulţi oameni sunt tentaţi să perieze dinţii mai dur, considerând că în felul acesta perie mai temeinic, dar există riscul ca smalţul să se deterioreze atunci când te speli pe dinţi în mod agresiv – ba chiar să îţi răneşti gingia. Tot din grabă poţi rata o anumită zonă a gurii – iar curăţarea eficientă înseamnă să periezi dinţii pe toată suprafaţa, atât la exterior, cât şi la interior. Nu în ultimul rând, limba trebuie şi ea curăţată, pentru că oricât de bine te-ai spăla pe dinţi, bacteriile acumulate pe limbă pot provoca o respiraţie urât mirositoare şi chiar apariţia cariilor. Noua periuţă electrică Lebooo Smart Sonic, te poate ajuta să înţelegi mai bine acest proces, ba chiar să îl şi îmbunătăţeşti, device-ul fiind noul tău prieten smart.

De ce să înlocuiesc periuţa clasică cu cea electrică?

În primul rând, pentru că eficientizezi spălarea dinţilor şi timpul acordat poate fi redus la jumătate – astfel că periuţa electrică este soluţia ideală mai ales pentru cei care au un program aglomerat. În plus, tehnica periajului este asigurată de periuţa ta smart, care vine la pachet cu mai multe programe de curăţare, astfel că igiena ta orală va deveni o misiune mult mai uşoară pentru tine. Iar dacă vorbim despre noua periuţă Lebooo Smart Sonic lansată de Huawei, deja cei pasionaţi de tehnologie vor face din spălatul pe dinţi o activitate fun. Şi asta pentru că acest nou device are o autonomie de 3 luni (în condiţii de utilizare normală cu două periaje zilnice), încărcare wireless şi 36 de programe de curăţare, permiţându-ţi să controlezi precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curăţarea întregii suprafeţe a danturii, cât şi intensitatea folosită. Astfel, periuţa funcţionează perfect dacă este încărcată doar de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Iar prin intermediul aplicaţiei HUAWEI AI Life, periuţa ghidează şi supraveghează spălarea zilnică a dinţilor tăi, ajutându-te să îţi formezi o rutină sănătoasă de spălare a dinţilor. În plus, poţi beneficia şi de programe personalizate pentru dantura ta – iar dacă eşti un fan al aplicaţiilor care îţi monitorizează sănătatea, activitatea sportivă, alimentaţia şi stilul de viaţă în general, atunci HUAWEI AI Life ţi se va potrivi mănuşă.

Periuţa foloseşte interfaţa HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la aplicaţia HUAWEI AI Life, care vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone şi 16 suprafeţe din cavitatea bucală. Vei avea parte astfel de monitorizare în timp real a gesturilor de periere – aplicaţia semnalizând greşelile, inclusiv cele legate de presiune, evitând astfel deteriorarea smalţului dentar sau a gingiei. Iar printre cele 36 de programe de curăţare a danturii, vei descoperi planuri special concepute pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi pentru copii, femei însărcinate sau pentru curăţarea de dimineaţă – astfel că întreaga experienţă Huawei te va duce cu gândul la un mini-consult stomatologic chiar la tine acasă.

Periuţa vine cu 3 capete standard premium, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor. Designul secţiunii triunghiulare se potriveşte perfect cu forma dinţilor, îmbunătăţeşte frecarea şi curăţă profund dinţii din diferite unghiuri. Află mai multe informaţii pe http://consumer.huawei.com/ro.
Articol realizat în colaborare cu HUAWEI.
Foto: Getty Images, Huawei

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările