News

Tudor Chirilă, tată a doua oară!

Tudor Chirilă, tată a doua oară!

Tudor Chirilă trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa lui. La un an şi jumătate de când a devenit tatăl unui băieţel, artistul se pregăteşte să-şi strângă în braţe al doilea copil. Iubita sa, Iulia Mâzgan, cu care are o relaţie încă din 2012, este însărcinată din nou.

Ca şi la prima sarcină, cei doi au încercat să ţină secretă vestea că vor deveni părinţi. Totuşi, cea mai recentă apariţie a celor doi în public a dezvăluit faptul că Iulia este însărcinată.

iubita-tudor-chirila-gravida
Sarcina Iuliei este destul de avansată, judecând după imaginile acestea

Prezenţi la un eveniment în cinstea filmului ”Dincolo de calea ferată”, fotografii au reuşit să surprindă imagini inedite, în care silueta Iuliei îi trădează sarcina. O sarcină care, bănuim noi, este destul de avansată.

Mai mult de atât, viitoarea mămică a făcut ”front comun” cu celelalte graviduţe prezente la eveniment, respectiv actriţa Adela Popescu şi ştirista Amalia Enache, într-o fotografie de excepţie.

iubita-tudor-chirila-insarcinata-din-nou
A pozat alături de celelalte mămici: Adela Popescu şi Amalia Enache

Amintim că Iulia şi Tudor Chirilă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2012 şi că-n luna noiembrie a anului 2014 cei doi au devenit părinţii unui băieţel.

tudor chirila iulia
Sunt împreună din 2012