News

Tudor de la Fly Project şi-a botezat fetiţa FOTO

Tudor de la Fly Project şi-a botezat fetiţa FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Tudor Ionescu şi soţia lui, Anamaria Stancu Ionescu, şi-au creştinat fetiţa în weekend. Iată cum a fost la petrecere.

Ilinca Ionescu are doar două luni şi atrage deja toate privirile, fiind un copil frumos şi extrem de cuminte.

Pentru că tati e plecat mai tot timpul, având concerte cu Fly Project în diverse destinaţii din lume, mămica s-a descurcat şi de această dată singurică, cu sprijin de la prietenii şi părinţii care le sunt alături tot timpul:

“A fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea, a noastră, pentru că a apărut Ilinca, însă nu a fost deloc uşor. Chiar dacă mama mea a fost şi este alături de mine din primul moment, nu am trecut uşor peste primele luni, abia acum încep să îmi revin şi să pot să îmi reiau şi alte activităţi”, spune Anamaria.

Anamaria Stancu Ionescu s-a ocupat singură de toate detaliile botezului, de la ornamente până la toate aspectele de organizare ale evenimentului.

Dacă biserica la care au botezat-o a fost foarte aproape de casa lor, au ales un loc asemenea pentru petrecerea botezului, care a avut loc la Jubile Concept, într-o locaţie nouă, de top, cu grădină şi piscină, în care s-au simţit foarte bine, alături de prieteni şi de colegele Aneimaria de la Antena 1, Mihaela Călin, Crina Abrudan, Paula Rusu, Luiza Costan şi Nadina Câmpean.

“A fost o petrecere intimă, cu prieteni foarte apropiaţi, într-un loc în care oamenii s-au dat peste cap să ne simţim bine şi să avem o seară de neuitat”, completează Anamaria.

La întrebarea dacă au fost emoţii, Tudor Ionescu răspunde clar şi răspicat: “Nu. La mine, nu. La Ana, clar da. Eu am fost convins că totul o să iasă bine. A fost foarte cuminte, până când, la finalul slujbei, a luat-o foamea şi s-a pus pe plâns... seamănă cu mine şi aici :)))”, povesteşte Tudor.

Şi-ar dori o vacanţă împreună, însă deocamdată acest plan mai aşteaptă, pentru că Tudor are programul foarte încărcat, săptămâna aceasta fiind plecat la Amsterdam, pentru cel mai mare eveniment de muzică dance din industria muzicală - Amsterdam Dance Event.

Modifică Setările