News

Tudor Gheorghe îşi ia Adio! de la marea dragoste! ''Nu mai am nevoie de nimic''

Tudor Gheorghe îşi ia Adio! de la marea dragoste! ''Nu mai am nevoie de nimic''

Tudor Gheorghe e devastat. Marele actor şi-a pierdut soţia.

„Teatrul Naţional Marin Sorescu anunţă cu tristeţe plecarea la cele veşnice a actriţei Georgeta Luchian Tudor, una dintre actriţele emblematice ale unei instituţii pe care a slujit-o cu un talent ieşit din comun, şi este alături în aceste momente de soţul ei, artistul Tudor Gheorghe', se arată într-un comunicat al teatrului.

Tudor Gheorge şi Georgeta Lucian au ajuns să  formeze un cuplu încă din vremea studenţiei. Cei doi au fost legaţi de o dragoste mare timp de 50 de ani.

“Era de o frumuseţe absolută şi m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 şi până astăzi nu ne-am mai despărţit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învăţat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viaţa de familie’, declara pentru Pro Tv Tudor Gheorghe.

Georgeta şi-a dorit să fie ziaristă, dar  destinul a decis altceva.

 „În acest moment, nu pot vorbi nimic despre soţia mea. De fapt, nu mai am nevoie de nimic special… Din pricina problemelor cauzate de COVID-19, ceremonia funerară va avea un caracter restrâns”, a mărturisit îndrăgitul artist pentru Fanatik.

 

Modifică Setările