News

Tudor Gheorghe, mărturisiri neaşteptate: "Mi-au injectat heroină"

Tudor Gheorghe, mărturisiri neaşteptate: "Mi-au injectat heroină"

Tudor Gheorghe a ieşit la rampă cu câteva mărturisiri şocante. Artistul a recunoscut că şi-a injectat heroină pentru a vedea ce simte un om care se droghează.

“Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, şi mi-au injectat heroină. Ningea şi ultima imagine pe care am văzut-o erau fulgii ăia mari de zăpadă ce cădeau pe la fereastră. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, şi m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat şi m-am culcat în cadă. Eram fericit, mângâiam o harpă ceva, totul era argintiu. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama şi m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea, pe la ora 3.00, cu o sete şi o poftă de dulciuri “, a mărturisit Tudor Gheorghe în emisiunea Marius Tucă Show.. „Eu sunt actor la bază şi m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat trebuie să ştiu cum e. Le-am explicat celor doi medici că vreau să fac un experiment“, a adăugat artistul.

Tudor Gheorghe a recunoscut că astăzi se gândeşte cu groază la momentele trăite.„Eu nu am dureri de cap de obicei. A doua zi de dimineaţă, ei mă aşteptau râzând, şi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu”.

Modifică Setările