News

Tudor Petruţ, alias Şerban din "Liceenii", transmite condoleanţe din Statele Unite familiei Tamarei Buciuceanu

Tudor Petruţ, alias Şerban din "Liceenii", transmite condoleanţe din Statele Unite familiei Tamarei Buciuceanu camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

"Rivalul" lui Ştefan Bănică din celebrul serial pentru adolescenţi e îndurerat de pierderea actriţei, care a jucat rolul profesoarei Isoscel.

De ani buni, Tudor Petruţ trăieşte dincolo de Ocean, dar românii încă şi-l amintesc pe cel care i-a dat viaţă personajului Şerban în celebra serie "Liceenii". Ironia sorţii face ca el să fie tocmai profesor de matematică în Orange County, California, aşadar pierderea Tamarei Buciuceanu, care o interpreta pe severa profesoară de matematică, vine cu o semnificaţie specială.

"S-A MAI STINS O STEA... Săru-mâna şi drum bun şi luminos, tanti Tama... Păcat că lacrimile nu se aud peste mări şi ţări", a scris Tudor Petruţ într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„Nu am învăţat matematică de la Tamara Buciuceanu. Am învăţat actorie. Şi despre viaţă. Despre cum să fii bun, şi darnic, şi sincer. Despre cum să povesteşti despre orice, despre lucrurile mici şi cele mari, şi oricine să te asculte cu un zâmbet. Tanti Tama a fost mereu ca o mătuşă sfătoasă, care gătea cele mai bune poale-n brâu şi le servea cu câte o snoavă savuroasă. Pentru noi nu a dispărut numai o imensă doamnă a scenei şi ecranului românesc, noi am rămas mai săraci cu o rudă dragă…”, a completat el într-o declaraţie pentru "Libertatea".

De altfel, Tudor Petruţ nu s-a rupt complet de ţară şi nici de foştii săi colegi de serial. „În fiecare vară, mă întâlnesc cu Ştefan Bănică, cu Mihai Constantin şi cu Oana Sîrbu, depănăm amin­tiri şi eu le spun tot timpul că aş vrea foarte tare să scriu un scenariu Liceenii după 30 de ani, pe care să-l şi filmăm într-o bună zi”, a mai spus acesta pentru "Libertatea".

Modifică Setările