News

Tuncay Öztürk: "Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea"

Tuncay Öztürk: "Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea"

După anunţul divorţului făcut de Andreea Marin, soţul ei turc a decis să vorbească despre mariajul lor într-o scrisoare deschisă.

Tuncay Ozturk 28

Tabloidele au scris că, în ultimele două luni, Tuncay Öztürk a dormit la clinica sa medicală, The Medicine Park, lucru trădat cumva de fotografiile de pe Instagram, realizate în cea mai mare parte acolo. Totodată, s-a spus că zilele trecute şi-a mutat lucrurile în grabă şi pe ascuns, în miez de noapte, profitând de faptul că Andreea era plecată la Chişinău.

Sâmbătă, Tuncay a revenit pe contul de socializare cu o scrisoare deschisă în care vorbeşte despre soţia sa în termeni tandri şi cu regret.

"Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia şi mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admiraţie. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am şi acum, am scris doar cateva cuvinte. Destinul... Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie preţioasă.

"Nu m-aş fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viaţa atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea şi care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase şi intense. Mereu o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceşti ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

O femeie care a fost lângă mine indiferent de situaţie, dar în special în cele mai grele momente ale vieţii mele. Atunci când m-am trezit, imediat după operaţie şi eram în cealaltă parte a lumii, ea era singura care mi-a fost aproape. A reuşit să aibă grijă de tot, purtând în inimă o iubire caldă, în timp ce eu eram slăbit. De fiecare dată când m-am simţit la pământ şi aveam nevoie de o persoană cu care să-mi împărtăşesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Nu a fost doar soţia mea ci şi cea mai buna prietenă a mea.

Modifică Setările