News

Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre divorţul de Andreea Marin VIDEO

Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre divorţul de Andreea Marin VIDEO

Fostul soţ al vedetei a vorbit în premieră, la Kanal D, despre motivele separării.

Tuncay Ozturk 28

De o lună, showbizul vuieşte despre divorţul Andreei Marin de Tuncay Ozturk. Dar mai înainte de vestea despărţirii lor, turcul s-a mutat cu totul la clinica medicală pe care o conduce.

"Luna trecută, după ce viaţa mea s-a schimbat, m-am mutat aici. E mai confortabil. Mă trezesc, fac un duş şi merg la muncă", a explicat el în primul interviu oferit în exclusivitate pentru Kanal D.

"Nu avem nimic împreună, nicio afacere. 90% din ce s-a spus nu e adevărat", a subliniat el. "E un alt mod de a divorţa, la tribunal, dar nu am decis eu facem aşa. Sunt lucruri bune şi lucruri rele în orice cuplu. Nu trebuie exagerăm. Am avut o relaţie normală. Fiecare cuplu are momente bune şi rele. Nu am fost la TV ne spunem problemele şi e normal, dar în fiecare cuplu existau probleme."

Citeşte şi:

Andreea Marin revine cu precizări în cazul firmei soţului ei

Întrebat dacă o mai iubeşte pe Andreea Marin, Tuncay Ozturk a replicat: "Am refuzat mai vorbesc despre asta pentru vreau ţin totul pentru mine.Da, am răspuns deja da. S-a întâmplat ceva. Îmi asum toată responsabilitatea. Poate s-a terminat din cauza mea sau nu, dar eu nu acuza niciodată persoana cu care mi-am împărţit patul timp de trei ani. Putem fi nervoşi, dar persoana cu care ţi-ai împărţit patul rămâne cea mai importantă persoană. Oamenii, în general, nu vor vorbească despre asta. Din prima zi în care am decis, ea a decis ne despărţim, am fost aici, aşa din prima zi am ales -mi tratez pacienţii."

"Nu ne putem plânge sunt emisiuni la TV şi vorbesc despre noi. Oamenii se uită la genul asta de lucruri. (...) S-au spus multe. A fost asistenta mea, colega mea şi Gheorghe Andreea (n.r. - Renata). Da, într-o lună am avut trei relaţii. (...) Asta vinde şi asta citesc oamenii şi nu înseamnă e adevărat", a adăugat Tuncay Ozturk.

Tuncay Ozturk despre divort

"M-au atacat atât de mult şi nu ştiu de ce. Oricine poate veni aici ca un pacient în timpul zilei. Noaptea e închis. A fost totul făcut prea de amator (n.r. - în ceea ce priveşte zvonul relaţiei cu Renata). Până şi eu aş fi făcut totul mai bine. Ea a venit la tratament şi când pacientul nu e pacient îmi pot da seama. I-am cerut un RMN pe numele de Gheorghe Andreea. Încă nu au venit rezultatele. Cineva a încercat să facă asta, dar a eşuat. A fost o consultaţie normală. Au fost plângeri verbale şi nu coincideau cu consultul fizic. În ultimele doua-trei luni au venit 500 de pacienţi. Acum îmi dau seama cine e pacient şi cine nu", a mai spus el.

Tuncay Ozturk a precizat că nu există nicio şansă de împăcare între el şi prezentatoarea de televiziune: „Nu am mai trecut prin asta înainte. Din prima zi am vorbit cu ea şi am zis, gata, fă-o. Eu am o alta carieră, un alt job. Nu am nevoie de ştiri de genul ăsta. Ni s-a spus ca procesul durează mult. Nu vreau să vorbesc despre intimităţi. Nu vreau să le dau satisfacţie oamenilor. Nu pot să vorbesc din perspectiva amândurora. Mi-am făcut o viaţă nouă. Acum trebuie să privim înainte şi am făcut asta deja. Vreau să se termine aceste ştiri şi să nu se mai pună presiune pe noi. Nu cred că mai există nicio posibilitate să se întâmple altceva. S-a terminat şi oamenii trebuie să accepte. Acum începem o viaţă nouă. Acum a venit timpul despărţirii. Este prea curând să vorbesc despre o viaţă personală. Vreau ca toată lumea să-mi uite numele. Aria mea e diferită. Nu am nevoie de aceste lucruri”, a declarat fizioterapeutul turc.

Modifică Setările