News

Tyra, Heidi şi Mel, trei greşeli vestimentare la finala America's Got Talent

Tyra, Heidi şi Mel, trei greşeli vestimentare la finala America's Got Talent

Ieri seară, America şi-a desemnat câştigătorul concursului America's Got Talent, într-un show de zile mari transmis de NBC şi prezentat de fostul supermodel Tyra Banks, în vârstă de 43 de ani.

Şi poate că show-ul acesta chiar a fost reuşit, însă ceea ce ne-a surprins negativ au fost alegerile vestimentare ale vedetelor feminine implicate în acest concurs.

Mel B încearcă să epateze, dar dă greş

Ne referim la membrele juriului concursului, britanica Mel B, în vârstă de 42 de ani, şi nemţoaica Heidi Klum, de 44 de ani.

De când a început procesul de divorţ cu fostul soţ Stephen Belafonte, fost Spice Girl a intrat, parcă, într-o degringoladă stilistică şi a început să facă alegeri stilistice dintre cele mai bizare. Cum a fost cea de la finala America's Got Talent de aseară: un fel de rochie gladiator transparentă, cu broderie şi capă, la care a asortat o pereche de cizme lungi în top cu nuanţa părului.

Şi chiar nu vrem să începem să vorbim despre acea nuanţă a părului...

Heidi a luminat încăperea, dar doar la propriu

Te-ai fi gândit că Heidi Klum, în calitatea ei de fost supermodel cu experienţă, va alege o ţinută mai fericită pentru seara cea mare a emisiunii. Dar n-a fost cazul.

Şi ea membră în juriul concursului de talente, Heidi a purtat o rochie lungă şi mulată, galben neon, care nu s-a potrivit deloc cu tenul şi culoarea părului ei. Ca să nu mai vorbim de modelul nefericit al ţinutei.

Prea mult e prea mult, în cazul divei Tyra Banks

Şi a mai fost, desigur, prezentatoarea Tyra Banks. Este aproape trist să vezi o femeie frumoasă şi încă tânără cum se chinuieşte, parcă, să şteargă orice urmă de bun gust, alegând să poartă un fel de plapumă pe post de fustă. Şi insistând cu o nuanţă de blond a părului, total nepotrivită cu trăsăturile ei.

Juriul şi prezentatoarea Tyra Banks, alături de câştigătoare

Foto: Hepta, NBC