News

Uau, ce transformare! Fiica lui Ethan Hawk a împlinit 21 de ani şi este absolut superbă acum!

Uau, ce transformare! Fiica lui Ethan Hawk a împlinit 21 de ani şi este absolut superbă acum! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Maya Hawk este cel mai mare copil al actorilor Ethan Hawk şi Uma Thurman, care au format un cuplu până în 2005 şi i-au împrumutat tinerei de 21 de ani din talentul şi frumuseţea lor. Iată dovada!

Maya a primit numeroase laude pentru prestaţia sa din Stranger Things, de pe Netflix, dar comentariile pozitive care au contat cel mai mult au venit din partea tatălui ei, care a scris online, zilele trecute, numai cuvinte frumoase despre cel mai mare copil al său.

“Unii dintre voi n-au apucat s-o vadă în producţia BBC de anul trecut, Little Women. Alţii cu siguranţă că nu ştiu ce minunăţii a făcut ea la Juillard”, a scris Ethan pe constul său de Instagram. “Ca să nu mai vorbesc de producţiile ei din liceu, care nu sunt cunoscute de atâţia! Ce să zic, până şi eu am ratat câteva şi eu sunt tatăl ei! Unii dintre voi îi cunoaşteţi muzica, alţii nu. Dar, doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu MAYA HAWK! E cât se poate de autentică!”

Maya este fiica lui Ethan Hawk şi a Umei Thurman. Cei doi actori s-au despărţit în 2005, însă îşi cresc împreună cei doi copii, pe Maya şi pe fratele ei, Levon (17). Asemănarea fizică dintre fiică şi mamă este izbitoare, Maya preluând multe dintre trăsăturile Umei, după cum se poate observa şi din fotografiile mai mult sau mai puţin recente.

Tânăra care a împlinit ieri 21 de ani le calcă pe urme faimoşilor ei părinţi, având o carieră promiţătoare în faţa ei, dar nu numai talentul artistic este evident la Maya, ci şi transformarea ei mai mult decât evidentă din ultimii ani.

Actriţa la început de drum a devenit o tânără plină de încredere în sine şi în capacitatea ei de-a se face plăcută publicului larg. Iar trăsăturile fizice moştenite de la celebrii ei părinţi ajută, cu siguranţă, să cucerească audienţa. Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt! Imaginile sunt mai mult decât grăitoare!  

Foto - Getty Images