News

Uau! La 11 ani, fiica lui Jennifer Lopez are o voce extraordinară! JLo se gândeşte să o includă în show-ul ei VIDEO

Uau! La 11 ani, fiica lui Jennifer Lopez are o voce extraordinară! JLo se gândeşte să o includă în show-ul ei VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Talentul este, fără doar şi poate, genetic în familia divei! Starul pop de 49 de ani a postat un filmuleţ pe canalul ei YouTube, în care fiica ei, Emme, le dă clasă celor prezenţi cu vocea ei minunată.

“Jenny from the Block” a avut un weekend plin! Într-una dintre pauzele de filmare de la noua ei peliculă, Hustlers, şi în timp ce repeta piesa Medicine, pe care urma să o cânte pentru prima dată, Jen a petrecut câteva momente minunate cu fiica ei, Emme, care a profitat de întreaga mobilizare de forţe din culise şi a început să cânte hitul lui Aliciei Keys, If I Ain’t Got You.

“Cântă în cheia originală, da?”, a spus mămica VIP încurajând-o pe Emme, care a început melodia destul de timid, dar apoi a prins curaj şi a ajuns să-i lase pe cei de faţă cu gura căscată. La finalul show-ului pe care l-a făcut puştoaica de numai 11 ani, mama şi fiica s-au îmbrăţişat în aplauzele celor din împrejur.

“Ar trebuie să o luăm şi pe ea în turneu şi să urce pe scenă ca să cânte ceva”, s-a gândit cu voce tare Lopez. N-ar fi o idee rea nici ca fratele geamăn al lui Emme, Max, să-şi etaleze şi el talentul alături de mama şi sora lui, având în vedere că băiatul lui Jennifer se pricepe de minune la dans, moştenindu-l, cel mai probabil, pe tatăl lui, Marc Anthony.  

Iată mai jos filmarea cu Emme (începând cu minutul 4.00), care pare că are o voce mai bună chiar decât a mamei ei!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=330&v=D0ygcwCmd4Q

Modifică Setările