News

Uimitor! Semnul care a prevestit nenorocirea provocată accidental de Alec Baldwin pe platoul de filmare

de admin

Uimitor! Semnul care a prevestit nenorocirea provocată accidental de Alec Baldwin pe platoul de filmare camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Tragedia care a zguduit Hollywoodul din temelii pare să fi avut, în urmă cu 4 ani, un semn prevestitor neaşteptat.

Pentru cei care cred în semnele destinului, acest detaliu descoperit de internauţi este încă o dovadă a existenţei inevitabilului.

În lumina cruntă a evenimentului petrecut săptămâna trecută pe platoul de filmare al producţiei "Rust", din New Mexico, fanii lui Alec Baldwin au scos la iveală o postare mai veche a actorului, care pare să-l fi bântuit din trecut, pentru a-i da un răspuns făţiş.

Este vorba despre un comentariu pe care Baldwin l-a făcut public în septembrie 2017 despre un agent de poliţie care a împuşcat mortal un nevinovat. Acum patru ani, actorul se întreba: "Oare cum trebuie să te simţi când omori din greşeală pe cineva?", după ce poliţistul Eric Esparza a fost înregistrat împuşcând mortal un tânăr, care tocmai îl lovise cu pumnul în faţă şi ajunsese să pună mâna pe armă. Ulterior, procurorul din Orange County a demonstrat că poliţistul a acţionat în legitimă apărare.

Acum, fanii internauţi i-au reamintit starului acea postare, întrebându-l "Oare cum trebuie să te simţi când omori din greşeală pe cineva?", făcând referire la victimele sale, regizoarea de imagine Halyna Hutchins (42) şi regizorul filmului, Joel Souza (48), împuşcate cu o armă de recuzită care ar fi trebuit să fie încărcată cu gloanţe oarbe.

Comentarii

Modifică Setările