News

Uite cât de bine arată soţia şi fiica lui Will Smith la plajă!

Uite cât de bine arată soţia şi fiica lui Will Smith la plajă!

Willow Smith and Jada Pinkett Smith arriving at Chanel show as part of Paris Fashion Week Fall/Winter 2016/17 on March 8, 2016 in Paris, France. Photo by Laurent Zabulon/ABACAPRESS.COM

Jada, soţia actorului Will Smith, şi-a luat cei doi copii şi a părăsit Hollywoodul pentru o locaţie mult mai însorită şi mai liniştită. Cei trei au fost surprinşi, miercuri, de paparazzi, în Hawaii.

Zile fericite pentru Jada, Willow (16) şi Jaden (18)! Cei trei sunt de câteva zile în Hawaii, bucurându-se de o binemeritată vacanţă. Din peisaj a lipsit, însă, capul familiei, pesemne programul lui nu i-a permis să-şi ia puţin timp liber.

Revenind la Jada şi la Willow, trebuie să recunoaştem că fotografiile surprinse de paparazzi sunt de-a dreptul surprinzătoare. Adică, ştiam că Jada se bucură de un trup tonifiat la cei 45 de ani, căci este o adeptă a stilului de viaţă sănătos, însă nu ştiam cât de îndeaproape i-a urmat sfatul fiica ei, Willow.

Ei bine, judecând după aceste imagini, e clar că Willow îi calcă serios pe urmele mamei sale şi că, peste câţiva ani, îi va semăna din ce în ce mai mult. Nu-i rău deloc! Will sigur se mândreşte că are acasă două femei atât de frumoase.

Cât despre Jaden, ei bine el a fost mai ”scump” la vedere, preferând să facă surf. De altfel, şi Jada l-a însoţit pentru o vreme pe fiul său, demonstrând că nu se dă în lături de la nicio activitate sportivă.

foto: Twitter