News

Uite cât de frumoşi sunt cei trei băieţi ai lui Megan Fox

Uite cât de frumoşi sunt cei trei băieţi ai lui Megan Fox

Având în vedere cât de frumoasă este actriţa, dar şi soţul ei, actorul Brian Austin Green, era imposibil ca urmaşii lor să fie altfel decât superbi. Ei bine, dovada acestui lucru o avem în fotografia postată chiar de către Megan pe contul ei de Instagram. Megan Fox este mamă a trei băieţi Deşi este o figură publică, şi soţul ei la fel, Megan are mare grijă cu imaginea celor trei băieţi ai ei. Actriţa postează foarte rar pe reţelele de socializare fotografii cu micuţii, aşa că ne-am bucurat foarte tare să vedem un astfel de cadru printre postările ei recente.

Imaginea respectivă reprezenta un colaj foto, în care Megan şi Brian apar alături de toţi cei trei băieţi ai lor, respectiv Noah (4), Bodhi (3) şi Journey (~1 an). Văzându-i nu putem să nu comentăm ce frumoasă familie au şi ce păcat ar fi fost dacă divorţul anunţat înainte de venirea pe lume a lui Journey ar fi ajuns să fie pronunţat.

Amintim că Megan Fox şi Brian Austin Green s-au căsătorit în 2010, iar în 2015 actriţa a intentat actele de divorţ, citând ”diferenţe ireconciliabile”, ca la un an distanţă să anunţe că, de fapt, vor deveni părinţi a treia oară.

Familia lor

foto: arhivă / Instagram