News

Uite ce adorabili sunt copiii Elenei Băsescu

Uite ce adorabili sunt copiii Elenei Băsescu

Sofia şi Traian cresc văzând cu ochii. Şi, deşi sunt născuţi la diferenţă de un an şi jumătate, în unele fotografii poţi jura că sunt gemeni.

Sofia (3 ani şi 9 luni) şi Traian (2 ani şi 4 luni) sunt doi copii adorabili, blonzi şi cu părul creţ, care se bucură din plin de copilărie. Mama lor, Elena Băsescu, are grijă să nu le lipsească nimic, chiar dacă anul trecut familia lor s-a dezbinat, prin divorţul ei de Bogdan Ionescu.

Ba chiar pare că, de la acel dureros moment, Elena Băsescu s-a dedicat şi mai mult creşterii micuţilor ei, iar fotografiile cu Sofia şi Traian nu trădează vreo nefericire.

Interesant este că, deşi cei doi copii sunt născuţi la distanţă de un an şi jumătate, în unele fotografii par a fi gemeni. Şi chiar fetiţe! Asta şi pentru că Elena Băsescu a preferat, o vreme, să-i lase lui Traian părul mai lung.

O fotografie din toamna trecută, cu cei doi copii şi bunicul lor, fostul preşedinte Traian Băsescu.

Dintr-un instantaneu recent, realizat pe litoral, unde mezina fostului preşedinte le-a oferit celor mici câteva zile de distracţie la malul mării, vedem că Traian a fost, până la urmă, tuns, ca să arate ca un adevărat băieţel. Pe de altă parte, silueta tot mai silfidă a Elenei Băsescu e de-a dreptul îngrijorătoare, gurile rele spunând că aceasta ar fi ajuns la o greutate sub 50 kg. Să fie, într-adevăr, o reacţie a faptului că fostul ei soţ a înlocuit-o cu un fotomodel? Cert e că scăderea ei bruscă în greutate nu e tocmai de bun augur.

Modifică Setările