Royals

Uite ce bine îi stă Principesei Maria în haine tradiţionale!

Uite ce bine îi stă Principesei Maria în haine tradiţionale! camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

Prezentă la concertul anual caritabil Concordia, sora cea mică a Majestăţii Sale Margareta a ales să poarte un outfit cu puternică ispiraţie etno.

Asemeni Reginei Maria, care era o mare păstrătoare a valorilor româneşti şi o mare iubitoare a costumului popular, Principesa Maria a ales pentru seara concertului caritabil Concordia veşminte inspirate din portul tradiţional: o bluză albă cu motive stilizate multicolore, o fustă roşie cu aplicaţii aurii şi un brâu românesc.

De patru ani încoace, Principesa Maria onorează invitaţia fundaţiei caritabile Concordia de-a participa la evenimentele sale. Ca în fiecare an, Alteţa Sa Regală s-a adresat invitaţilor cu un scurt mesaj, fiind urmată de Isabel Rauscher, ambasadoarea Republicii Austria la Bucureşti, şi de Diana Certan, reprezentant în conducerea executivă a Concordia România.

Organizaţia Umanitară Concordia se află sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Maria, iar fondurile obţinute în urma concertului caritabil vor fi folosite pentru dezvoltarea Centrelor de zi pentru copil şi familie din Ploieşti, unul dintre proiectele sociale ale organizaţiei.
Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală