News

Uite ce declaraţie a primit Mioara Roman de ziua ei de la fiica sa, Oana

Uite ce declaraţie a primit Mioara Roman de ziua ei de la fiica sa, Oana

Astăzi, la împlinirea vârstei de 78 de ani, mama surorilor Roman se simte răsfăţată şi iubită.

Ca în fiecare an, pe 19 aprilie, în casa Mioarei Roman miroase a flori de primăvară, căci fetele ei, dar şi cei apropiaţi îi aduc o mulţime de buchete de flori, de ziua ei.

Astăzi, când Oana Roman i-a fost alături prietenei sale, Anamaria Prodan Reghecampf, care tocmai şi-a înmormântat mama, pe marea cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan, sentimentul de preţuire faţă de propria mamă pare că s-a accentuat şi mai mult, preţuind încă o dată timpul petrecut împreună.

"Azi e ziua ta, mamă! Mi-e greu să exprim în cuvinte tot ce însemni pentru mine, cât de mult te iubesc, te preţuiesc şi te respect pentru demnitatea ta, pentru bunătatea ta, pentru toate lucrurile minunate pe care le-am învăţat de la tine!", îi transmite Oana Roman mamei sale, într-un mesaj public. "Ştiu că nu ţi-e uşor şi că nu eşti liniştită aşa cum ai merita şi totuşi nu te plângi niciodată şi nu laşi pe nimeni să vadă când suferi! Eşti exemplul perfect de demnitate şi onoare! Să ne trăieşti mulţi ani sănătoasă, restul le-om rezolva noi cumva, având credinţă şi încredere!"

La mulţi ani îi urăm şi noi, mai fericiţi şi mai liniştiţi.

Modifică Setările