News

Uite ce familie frumoasă are Puya

Uite ce familie frumoasă are Puya

E nonconformist, zeflemist pe alocuri şi cu un aer de dur incorigibil. Totuşi, în preajma familiei, se transformă, e alt om. Uite cât de ataşat e de fiice sale şi de soţia sa, cu care e împreună de 9 ani încoace.

Dragoş Gărdescu, alias Puya, şi soţia sa, Melinda, sunt împreună de 9 ani şi căsătoriţi de 4 ani, dar relaţia lor e la fel de frumoasă ca la început.

În ciuda faptului că este mai tot timpul plecat pe la concerte, între Puya şi Melinda pare că flacăra pasiunii a rămas nestinsă, dovadă şi câteva fotografii foarte recente, în care cântăreţul îşi ţine nevasta în braţe şi o sărută, ca şi un cadru mai larg, în care apare toată familia Gărdescu.

„Din cauza melodiilor, lumea se aşteaptă să vorbesc urât în public sau să fiu al dracu', dar apoi când mă cunosc toţi îmi spun că sunt de treabă. A fi familist este un lucru foarte important, trebuie sa ţii cu familia. Dacă ai avut o viaţă mai colorată înainte, mai agitată, când se deschide uşa şi te duci acasă, uiţi de tot“, mărturisea Puya despre viaţa de familie.

Puya şi Melinda s-au căsătorit în 2011, la un an dupa ce se născuse primul copil, Melisa. În 2012, cei doi au devenit din nou parinţi, când li s-a născut cea de-a doua fetiţă, Iuliana.

Foto: wowbiz.ro, pagina oficială