News

Uite ce frumoasă e fiica cea mare a lui Cătălin Crişan

Uite ce frumoasă e fiica cea mare a lui Cătălin Crişan

În plin scandal iscat în jurul celui de-al doilea său divorţ, cântăreţul are şi motive să fie mândru. Fiica lui din prima căsătorie, Daria, e o domnişoară în toată regula, care i-a moştenit talentul.

Daria Crişan a ajuns o mândreţe de fată, iar la 14 ani ai săi e deja o mică vedetă. După ce anul trecut a luat premiul al III-lea la concursul muzical Mamaia Copiilor, anul acesta intenţionează să plece acasă cu premiul cel mare.

Ieri, Daria a cântat în premieră în emisiunea lui Cătălin Măruţă o piesă a Andrei. Ea a venit în platoul „La Măruţă“ împreună cu mama sa, Lucia Bubulac, care a infirmat zvonurile potrivit cărora fostul ei soţ, cântăreţul Cătălin Crişan, ar avea o patimă pentru jocurile de noroc.

Întrebată cu cine se sfătuieşte în materie de muzică, Daria a spus că mama şi profesoara de canto sunt principalele persoane de la care cere sfaturi.

Cătălin Crişan şi Lucia Bubulac au fost căsătoriţi timp de 19 ani şi au împreună doi copii: pe Daria (14) şi pe Raris (10), care au amândoi talent la muzică.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările