News

Uite ce inel de logodnă i-a dăruit Kit Harington iubitei Rose Leslie! Bijuteria este impresionantă

Uite ce inel de logodnă i-a dăruit Kit Harington iubitei Rose Leslie! Bijuteria este impresionantă

LOS ANGELES, CA - JULY 12: Actors Kit Harington and Rose Leslie attend the premiere of HBO's "Game Of Thrones" season 7 at Walt Disney Concert Hall on July 12, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unuia dintre cele mai urmărite seriale ale momentului, "Game of Thrones", şi de atunci s-a aprins flacăra iubirii dintre cei doi. Kit Harington şi Rose Leslie s-au logodit recent.

Fanii lor au fost surpinşi de decizia cuplului de a trece la următorul nivel al relaţiei, iar momentul în care Kit i-a oferit inelul de logodnă a fost unul epic. Au fost iubiţi pe marile ecrane, iar de câţiva ani sunt parteneri şi în viaţa reală, aşa că o logodna era inevitabilă. Aşa că actorul i-a oferit inelul, iar bijuteria este una impresionantă. După 5 ani de relaţie, Rose Leslie a spus un mare DA, iar acum poartă pe deget un frumos inel cu diamant. Duminică, surprinsă pe aeroportul Heathrow din Londra, Rosie şi-a etalat bijuteria care a strălucit pe degetul său.

Inelul de logodnă este unul cu diamant.

Rose şi Kit şi-au anunţat logodna în septembrie - cinci ani după prima lor întâlnire pe platourile de filmare "Game of Thrones". Actriţa care a jucat rolul lui ​Ygritte în celebrul serial cu dragoni era îmbrăcată într-un pulover de lână gri, purtat peste o bluză neagră, renunţând la machiaj şi cu părul răvăşit în bătaia vântului.

Cererea în căsătorie a fost una obişnuită, deşi Kit voia să pună la cale un moment romantic. Actorul a povestit cum s-a întâmplat totul: "Am avut planuri, aveam de gând să pun nişte lumini în copaci şi să fac ceva romantic, dar eram la ţară sub acest cer senin cu un foc de tabară şi vin roşu şi aşa am cerut-o."

Foto: Arhiva OK!, Hepta

Modifică Setările