News

Uite ce pregăteşte Anda Adam pentru botezul fiicei sale

Uite ce pregăteşte Anda Adam pentru botezul fiicei sale

Weekendul acesta, artista îşi va creştina fetiţa şi îşi va aştepta invitaţii la petrecere cu un meniu plin de bunătăţi.

Anda Adam

Anda Adam e ocupată până peste cap cu ultimele pregătiri pentru botezul fiicei sale, Evelin, care va avea loc duminică. Dacă slujba va avea loc la Biserica Sf. Fanurie din Bucureşti, petrecerea va fi organizată la Aristocrat Garden.

Pentru un asemenea eveniment, artista şi-a dorit cele mai frumoase lucruri, astfel că aranjamentele au fost alese cu atenţie, iar invitaţii vor sta la mese albe sau roz, acoperite de feţe de masă din material cu paiete şi decorate la mijloc cu flori şi păpuşi – după un frumos obicei slav.

13151967_10207825144419639_8938453465222042343_n
Anda şi-a ales deja ţinuta de botez.

Meniul va fi şi el unul special, cu bruschete, icre de ştiucă, roşii cherry cu mozarella, salată de mere cu ţelină cu carpacio de vită, frittata de spanac cu bacon, apoi cu file de şalău cu orez sălbatic şi legume, sarmale în foi de viţă şi în foi de varză şi mix grill cu salată de murături.

meniu Anda Adam

Surpriza va fi că invitaţii vor mânca cu tacâmuri suflate cu aur.

Evident, oaspeţii vor avea la dispoziţie şi un candy-bar deosebit, iar tortul (pentru a păstra tematica în alb şi roz) va fi cu frişcă şi căpşuni proaspete.

Mai mult, în grădina restaurantului, copiii invitaţilor vor avea parte de un adevărat parc de distracţii. Micuţii se vor bucura de personaje cunoscute din desene animate, de clovni, precum şi de un carusel inedit. Vor avea de asemenea parte de un aparat de vată pe băţ, unul de floricele şi de multă îngheţată. Adulţii vor beneficia şi ei de multe surprize, precum şi de un program artistic cu artişti cu nume.

24-vexzcxcdete-2
Aici va avea loc petrecerea.

Atmosfera va fi întreţinută minute bune chiar de Pepe, care va „ateriza“ direct din avion, de la o cântare din Londra, pe scena amenajată la botezul fiicei Andei Adam. Naşul Jorge a anunţat că şi el doreşte să cânte pentru finuţa sa, iar mămica fetiţei va face acelaşi lucru. Anda va fredona şi ea câteva refrenuri, mai ales că-i obişnuită să facă acest lucru, încă de când Evelin avea doar câteva săptămâni.

„Nu avem emoţii. Suntem pregătiţi şi sunt convinsă că o să fie o super – petrecere unde toată lumea o să se distreze. Vor fi în jur de 170 de persoane“, a declarat aceasta la Antena 1.