News

Uite ce sexy e fosta iubită a lui Leo DiCaprio! Nina a încins spiritele pe Instagram

Uite ce sexy e fosta iubită a lui Leo DiCaprio! Nina a încins spiritele pe Instagram

A format un cuplu cu celebrul actor până în luna mai a anului trecut, când amândoi ai decis că ”e o idee bună să se despartă”. Şi-n timp ce DiCaprio s-a consolat deja în braţele altui model, pe nume Camila Morrone (20), Nina se concentrează pe cariera sa de model.

Recent, Nina Agdal a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii extrem de sexy, în care apare într-un costum de baie alb, ”one piece”, care-i vine perfect! Bine, cu aşa măsuri perfecte, era şi greu să nu facă senzaţie într-un costum de baie...

După cum era de aşteptat, internauţii au admirat-o pe frumoasa Nina şi l-au compătimit pe DiCaprio că a ”scăpat-o”. ”Eşti cea mai frumoasă femeie din lume. DiCaprio nu ştie ce a pierdut!”, ”Ai un corp senzaţional!”, „Cum poate arăta cineva atât de bine?”, au fost doar câteva dintre reacţiile internauţilor.

Leonardo DiCaprio şi Nina Agdal

Amintim că DiCaprio şi Nina Agdal au avut o relaţie din mai 2016 şi până în mai 2017, când au decis să meargă pe drumuri separate. Anterior, DiCaprio s-a iubit cu alte modele, precum Toni Garrn, Kelly Rohrbach, Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, etc.