News

Uite ce simpatică este fiica Simonei Pătruleasa!

Uite ce simpatică este fiica Simonei Pătruleasa! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Simona Pătruleasa a sărbătorit venirea primăverii printr-o mini-vacanţă petrecută în Sinaia. Vedeta de televiziune s-a relaxat alături de soţul ei, Sabin Ivanof, şi de fiica lor, Ingrid, la Hotel Boutique Belvedere Sinaia, unde s-au bucurat de linişte, aer curat, un meniu bogat în preparate bio, gătite de un chef cu experienţă, precum şi de ore de relaxare în zona de SPA a locaţiei.

simona-patruleasa-hotel-belvedere-sinaia-6

Simona Pătruleasa a ales această locaţie pentru ca oferă o atmosferă ca acasă, linişte şi confort. Cu toţii s-au cazat într-un apartament spaţios, de 65 de metri pătraţi, ce include şi o bucătărie complet utilată. Nu a fost însă nevoie să îi pregătească nimic micuţei Ingrid deoarece, chiar dacă este pretenţioasă la mâncare, s-a răsfăţat cu preparate culinare bio şi deserturi delicioase pregătite de un chef cu experienţă la restaurantul a la carte al hotelului.

După-amiezile şi le-au petrecut cu toţii la SPA-ul hotelului. Ingrid s-a bucurat de câteva ore de neuitat în piscina interioară cu jacuzzi, iar părinţii ei s-au relaxat şi la zona cu hammam şi saună uscată.

simona-patruleasa-hotel-belvedere-sinaia-8
Micuţa Ingrid este o adevărată frumuseţe

Ingrid s-a jucat apoi în camera specială dedicată celor mici, unde a avut la dispoziţie jucării, păpuşi, cărţi de colorat, pentru ca seara să urmărească, alături de părinţii ei, desene animate de pe DVD-urile puse la dispoziţie de cei de la Hotel Belvedere.

Din meniul a la carte, pregătit de chef-ul locaţiei, nu au lipsit supa de fazan cu ravioli, consomme de vită, calcan alb şi negru, file de păstrăv de Valea Prahovei, biban la tigaie, cotlet de miel în crustă de verdeţuri.

“Ne-am dorit să începem primăvara într-un loc frumos din România, nu foarte departe de casă. Am petrecut un weekend de neuitat în familie la Hotel Boutique Belvedere Sinaia. Ne-am bucurat de aer curat, de câteva zile de relaxare. Este un loc foarte primitor. Ne-am cazat într-un apartament spaţios, cu vedere spre munte, am fost la Spa unde am înotat, iar noi, cei mari, am făcut saună, am savurat preparate bio, am stat la un ceai cald pe terasă. A fost foarte frumos. Lui Ingrid i-au plăcut foarte mult deserturile de casă, iar nouă preparatele pe bază de peşte sau miel. Ne-am simţit foarte bine la Belvedere, sunt servicii foarte bune, cum rar mai întâlneşti în România. Ne gândim să revenim acolo de Paşti”, declară Simona Pătruleasa.