News

Uite ce spunea Andreea Marin despre divorţ, în cel mai recent interviu din OK!

Uite ce spunea Andreea Marin despre divorţ, în cel mai recent interviu din OK!

La începutul acestei luni, vedeta de televiziune a acordat revistei noastre un amplu interviu, în care a fost atins şi subiectul divorţului.

andreea marin 1

La momentul realizării interviului, Andreea Marin n-a lăsat să se înţeleagă niciun moment că ar avea probleme în familie, dar din răspunsurile ei referitoare la divorţul de Ştefan Bănică înţelegem poziţia ei vizavi de destrămarea unui mariaj.

Vă redăm mai jos câteva pasaje din această conversaţie.

"Şi divorţul e un lucru greu de explicat. E o poveste grea pentru mulţi.

Andreea Marin: Divorţul e poveste grea, dar amândoi am avut înţelepciunea de a înţelege că nu există nimic mai important pentru noi decât acest copil. Iar pentru ea suntem mamă şi tată, ne sfătuim şi suntem uniţi şi este firesc să fie lucrurile aşa. Am înţeles că nimic nu are loc între noi, de la orgolii şi amintiri care ne des­part, toate sunt lucururi mici în comparaţie cu nevoia copilului nostru de noi. Am fost şi m-am sfătuit şi cu o doamnă psiholog. Am citit şi am studiat despre cum trebuie gestionate astfel de lucruri şi trebuie să recunosc că sunt mândră de cum am gestionat situaţia aceasta. Acum copilul nostru are echilibru. Se simte fe­ricită şi aici, şi la tatăl ei, vede că ne înţelegem când vorbim despre ea. De câte ori m-a între­bat ceva Violeta, i-am răspuns matur şi cu sin­ceritate. În final, ea ştie că faptul că părinţii nu sunt împreună nu înseamnă că ea nu are doi părinţi. Asta o linişteşte şi o echilibrează. Se înţelege bine cu partenerii noştri de viaţă. Şi acesta e un lucru extrem de important.

Deci şi tu eşti liniştită cu partea cealaltă.

Andreea Marin: Da, fiecare membru din această, să zic aşa, mare familie, este liniştit.

Multă lume s-a gândit la voi, Andreea, când a fost povestea aceasta cu Angelina şi Brad.

Andreea Marin: Păi, de ce?

Aşa eraţi voi supranumiţi, Angelina şi Brad ai României.

Andreea Marin: Vezi, le-am luat-o înainte. (râde) Glumim, dar e o glumă amară. Când nu mai poţi con­vieţui civilizat, asta e soluţia cu care poţi trăi mai departe respirând. Doi oameni pot fi foar­te buni luaţi separat, dar pot fi un cuplu în care să nu se poată trăi.

(...)

Citeşte aici interviul:â

Interviu Andreea Marin: „Mi-aş dori foarte mult să mai am un copil“

Te întreb direct, Andreea.

Andreea Marin: Da.

Ai învăţat limba turcă?

Andreea Marin: Înţeleg destul de mult, dar n-am curajul s-o vorbesc. E o limbă grea. Construcţia frazei e dificilă, e cu susul în jos. Dar nu avem nevoie, vorbim engleza în casă. Şi copilul vorbeşte foarte bine engleza, face limba aceasta de la doi ani."