Fashion

Uite ce ţinută a ales Carmen Iohannis pentru o ieşire cu elevii la teatru

Uite ce ţinută a ales Carmen Iohannis pentru o ieşire cu elevii la teatru camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

Soţia preşedintelui a bifat o primă ieşire cu noua sa grupă de liceeni, pe care i-a scos la spectacolul “Iubire cu năbădăi”, regizat de Şerban Puiu.

Carmen Iohannis se dovedeşte, încă o dată, a fi o profesoară modernă, care este preocupată de educaţia şi formarea elevilor săi  şi dincolo de sala de cursuri. Aşa se face că una dintre primele ore de dirigenţie din anul 2019 a fost mutată pe seară, în sala Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, unde Prima Doamnă şi-a invitat clasa de la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu la câteva ore de "şcoală altfel".

Pentru o asemenea ieşire, Carmen Iohannis a purtat o rochie pe corp, de un roşu-cărămiziu, cu croială uşor business, care i-a pus în valoare silueta. 

De bună seamă, în calitatea sa de dirigintă şi profesoară de engleză, Prima Doamnă le-a spus şi elevilor săi ce ţinută să adopte la un spectacol de teatru, de vreme ce băieţii au venit toţi la cămaşă, iar fetele au uitat de blugi, alegând în schimbul lor rochii sau fuste, ce le-a scos în evidenţă tinereţea şi feminitatea.

"Prima ieşire la teatru cu clasa a IX-a. Să ne apreciem cultura, ea este identitatea noastră în universalitate!", a fost mesajul lui Carmen Iohannis care a însoţit fotografia de grup în care îi are alături şi pe ambasdorul Germaniei la Bucureşti, Cord Meier-Klodt, pe soţia acestuia, dar şi pe directorul Teatrului „Radu Stanca” din Sibiu, Constantin Chiriac.