News

Uite de ce voia Gabriel Cotabiţă să slăbească

În urmă cu mai mulţi ani, artistul suferise două infarcturi, fapt pentru care a renunţat la fumat, a început să facă sport şi să aibă o alimentaţie sănătoasă. Însă, în ultimul timp, nu doar sănătatea era motivul pentru care făcea eforturi să slăbească.


La cei 59 de ani ai săi, Gabriel Cotabiţă spera să se relanseze în muzică, fapt pentru care dorea o schimbare radicală de look şi se pregătea să ia, din nou, lecţii de canto. Chipurile, melodia-manifest „Ridică-te şi fugi“, pentru al cărei videoclip a colaborat cu vedete ca Andreea Marin ori Teo Trandafir, n-a avut succesul scontat.

Citeşte şi:


Gabriel Cotabiţă a intrat în moarte cerebrală?

„Mi-a spus că nu mai rezistă să cânte live, că nu mai are suflul necesar şi că vrea să facă mai multe lecţii de canto pentru a se relansa în muzică. M-am mirat că un artist de talia lui e atât de realist cu el însuşi şi că vrea să-şi respecte muzica. M-am oferit să-l ajut cu drag, mai ales că mi-e şi prieten de mulţi ani. Urma să ne vedem în aceste zile la prima lecţie, însă... s-a întâmplat... Sper să se ţină de promisiune, pentru că Gabi e om de cuvânt, şi să ne revedem cu bine la orele de canto“, a declarat o prietena a lui Gabriel Cotabita pentru Ring.

Foto: pagina personală