Agenda

Uite cine l-a înlocuit pe Mădălin Ionescu la "WowBiz"

Uite cine l-a înlocuit pe Mădălin Ionescu la "WowBiz"

Emisiunea de seară de la Kanal D are o nouă gazdă masculină. Iată cine este noul coleg de platou al Andreei Mantea.

După ce Mădălin Ionescu a anunţat că părăseşte emisiunea de la postul turcesc, pentru a se dedica familiei, boşii de la Kanal D i-au găsit repede un înlocuitor. Ieri seară, telespectatorii au făcut cunoştinţă cu noul prezentator de la "WowBiz"! Alături de Andreea Mantea, Victor Slav va fi cel care va prezenta în fiecare seară, de luni până joi, cele mai picante subiecte ale momentului.

Îmbrăcat la patru ace şi cu zâmbetul pe buze, Victor Slav i-a întâmpinat pe telespectatori din noua postură de prezentator TV al unui show de noapte.

"Am emoţii incredibile, dar mă bucur enorm că mă aflu aici. Mă bucur enorm să te văd şi pe tine, Andreea. Este o seară specială, una din cele mai speciale pentru mine şi sper că e la fel şi pentru dumneavoastră. Întâi de toate, vreau să îl salut pe Mădălin Ionescu! Cred că mai uşor este să joci în "Misiune Imposibilă" decât să prezinţi după el", a declarat cu umor Victor Slav.

"Ţin să spun fără ascunzişuri că motivul pentru care sunt aici este Bianca. Prea mă întreabă de ce ce vin târziu acasă şi acum am un alibi. Serios vorbind, vreau să fiu părtaş la cearcănele dumneavoastră, pentru că nu aveţi cum să nu urmăriţi ce va urma", a mai spus el.

Surpriza pe care i-au făcut-o noii colegi a fost că iubita lui, Bianca Drăguşanu, a fost şi primul invitat pe care a trebuit să-l primească în platou.

Modifică Setările