News

Uite cine o face pe Céline Dion să zâmbească din nou

Uite cine o face pe Céline Dion să zâmbească din nou

În toiul unui greu şi dureros doliu, canadianca a găsit un umăr de consolare Céline Dio, primul zâmbet după moartea lui René. E greu de imaginat ce gol i-a lăsat dispariţia unui om pe care l-a iubit vreme de 34 de ani. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre singura dragoste pe care a trăit-o vreodată şi despre singurul bărbat alături de care a cunoscut intimitatea: René Angelil. În ultimii ani, am asistat adeseori la cele mai emoţionante declaraţii de iubire pe care şi le-au făcut public, iar deznodământul tragic al acestei iubiri ce părea fără sfârşit ne-a arătat dimensiunea intensităţii ei, odată cu ceremonia funerară organizată în aceeaşi capelă din Montréal unde şi-au jurat credinţă veşnică în 1994 şi cu un ultim omagiu adus sufletului său pereche, în spectacolul-tribut pus în scenă la Colosseum. „Simt dragostea lui pretutindeni. Îi simt forţa, căldura umană reflectată în fiecare dintre voi. M-a protejat mereu. René, te iubesc în continuare“, a spus ea în deschiderea show-ului de la celebrul complex Caesars Palace.

Celine Dion si Rene Angelil  Celine si Rene

Dar, prin revenirea ei în lumina reflectoarelor din Las Vegas, pe 3 februarie, la nici o lună de la decesul soţului ei (14 ianuarie), Céline Dion a demonstrat că e o femeie puternică şi că muzica îi este şi terapie, nu doar dor. De altfel, înainte de-a părăsi această lume, însuşi René i-a cerut să nu-şi neglijeze cariera şi nici să-i oblige pe cei trei fii ai lor unui lung şi dureros doliu. Ba chiar a încurajat-o să-şi refacă viaţa şi să evite izolarea. Iar apropiaţii au ţinut cont de rugăminţile lui şi au grijă ca Céline să nu cadă pradă depresiei.

Celine Dion Collosseum
S-a întors la Caesars Palace.

Printre ei, şi un anume Humberto Gatica, producător muzical şi fost colaborator al artistei pentru albumele „Falling Into You“ şi „Let’s Talk About Love“, o prezenţă tot mai frecventă în viaţa canadiencei, după cum ne lasă să înţelegem şi din ultimele lor postări pe Instagram. „Da, s-a întors şi lucrăm împreună la alte piese magnifice. Muzica este sufletul universului. Bravo, draga mea prietenă, îţi admir curajul!“, a scris Humberto pe contul său de socializare, alături de un instantaneu ce i-a surprins îmbrăţişaţi şi în care canadianca schiţează un zâmbet firav, primul după dureroasa despărţire de René.

Céline Dion Humberto Gatica
Céline Dion şi Humberto Gatica.

E, însă, prematur să vorbim despre un alt bărbat în viaţa ei, cu toată fragilitatea de care Humberto ar putea profita, arătându-i în schimb prietenie şi disponibilitate. Căci Céline, în ciuda demonstraţiilor sale pozitive, încă nu e pregătită să trăiască liberă într-o lume fără René al ei. „Va fi dificil, dar voi continua fără el, pentru el. E ceea ce şi-a dorit, iar eu trebuie să mă ţin de promisiunea pe care i-am făcut-o“, le-a spus ea celor de la „Ici Paris“, anunţând lansarea unui nou album în primăvară, chiar după aniversarea ei de 48 de ani.

Modifică Setările