Agenda

Uite cine vine din toamnă la "Te cunosc de undeva"

Uite cine vine din toamnă la "Te cunosc de undeva"

Show-ul muzical de la Antena 1 a atras în joc nume noi, pe care nu te aşteptai să le vezi transformându-se în alte personaje. Iată despre cine este vorba. Juriul "Te cunosc de undeva" “Te cunosc de undeva!” revine din toamnă, la Antena 1, cu cel de-al zecelea sezon şi zece concurenţi nerăbdători să intre în fascinantul joc al transformărilor totale. Amna, Misha, Nico, Adina Răducan şi Maria Buză sunt cele cinci concurente care vor urca pe scena show-ului în noul sezon. Filmările au început, iar vedetele au făcut deja cunoştinţă cu celebra ruletă a personajelor.

„Am acceptat cu mare bucurie să vin la “Te cunosc de undeva!”, pentru că îmi place să îmi petrec timpul cu oameni de la care am ce învăţa. Îmi place să lucrez cu profesionişti şi să evoluez, aşa că sunt în locul potrivit”, spune Amna.

Amna
Amna

“Participarea mea la “Te cunosc de undeva!” este o surpriză dintre cele mai plăcute,pentru anul acesta. Aşteptam de câteva sezoane să particip, de aceea ziua în care mi s-a propus să mă alătur acestui minunat show a fost o zi fericită pentru mine”, adaugă Nico.

Nico
Nicoleta Matei

Modifică Setările