Vedete

Uite cu ce actor se iubeşte Jenna Dewan după despărţirea de Channing Tatum!

Uite cu ce actor se iubeşte Jenna Dewan după despărţirea de Channing Tatum!

Există viaţă după Channing. Jenna a ţinut morţiş să demonstreze asta în mijlocul divorţului, după 9 ani de mariaj, de un Channing Tatum despre care s-a scris că deja formează uhn cuplu cu artista Jessie J.

Vremea replicii din partea Jennei a sosit. Ieri seară, bruneta a fost văzută ţinându-se de mână cu actorul Steve Kazee la un eveniment organizat în Los Angeles cu ocazia Halloweenului. Iar poza de mai jos îi arată împreună la acel eveniment, alături de nişte prieteni.

 

Cine e Steve Kazee? Actorul american de 42 de ani este apreciat pe Broadway, având în palmares un premiu Tony câştigat în 2012 pentru cea mai bună prestaţie a unui actor într-un rol principal dintr-un musical. O sursă din cercul lor de prieteni a dezvăluit deja pentru revista People că Jenna şi Steve se văd de aproape două luni. Nici pentru el acest an nu a fost unul uşor: casa familiei sale a ars din temelii, casa în care a fost crescut de mama sa, de care fusese foarte apropiat şi pe care a pierdut-o în urmăc cu câţiva ani, fiind bolnavă de cancer.

Foto: Instagram