Agenda

Uite cum a fost la concertul Loredanei

Uite cum a fost la concertul Loredanei camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Sâmbătă seară, artista a uimit audienţa Sălii Palatului cu un spectacol maraton de 3 ore, în care i-au fost alături unele dintre cele mai mari voci

Loredana Sentimente-7130 web

Cu o desfăşurare impresionantă de forţe şi tehnologie, cu coregrafii spectaculoase şi hit-uri care au trecut de la muzica copilăriei la ritmurile autentice lăutăreşti, trecând prin farmecul şi spectaculozitatea musicalului, Loredana a creat un show multisenzorial.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost omagiul pe care Loredana l-a adus compozitorului Adrian Enescu: un spectaculos duet cu celebrul tenor italian Alessandro Safina pentru piesă „Bună seară, iubite”.

Peste 40 de muzicieni s-au aflat pe scenă Sălii Palatului alături de artista cu cea mai spectaculoasă carieră din România, incluzând cvartet-ul de coarde Muse, orchestra Agurida, trupa Mahala Rai Banda şi o formaţie de muzică autentică indiană, Nalyni.

Deepcentral, Alex Velea, Damian Drăghici & Damian Brothers, Puiu Pascu, Skizzo Skillz au cântat alături de Loredana o parte din hiturile sale, o altă surpriză pentru spectatori fiind două momente unice create alături de concurenţii săi de la Vocea României – Bogdan Negroiu (El Negro) şi Iulian Canaf.

De altfel, alte trei concurente din echipa Loredana de la Vocea României s-au aflat pe scenă – Maria Hojda, Oana Brutaru şi Beatrice Apostu – în partea de backing vocal.

Loredana a prezentat în avanpremieră un fragment din musicalul pe care-l pregăteşte pentru primăvară anului viitor – Judy Garland ”La capătul curcubeului” – dezvăluind nu doar o parte din sofisticatele costume care vor fi pe scenă, ci şi câteva dintre coregrafiile semnate de Răzvan Mazilu la care a lucrat intens în ultimele luni.

Spectacolul care a durat puţin peste trei ore a inclus peste 30 dintre hiturile Loredanei şi s-a încheiat cu un bis excepţional la care miile de spectatori din sala au izbucnit în lacrimi: o versiune acustică a piesei „Bună seara, iubite!”, pe care Loredana a încheiat-o în genunchi, cu lacrimi în ochi, mulţumind publicului pentru energia creată într-o seară cu adevărat unică.