Agenda

Uite cum a fost la mega concertul lui Smiley FOTO&VIDEO

Uite cum a fost la mega concertul lui Smiley FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 37 poze

Artistul şi-a făcut confesiunea pe scenă, locul care îl încarcă şi îl inspiră cel mai mult, în faţa a 6.000 de spectatori, la Arenele Romane.

Peste 3 ore de muzică, emoţie, prietenie, familie, iubire, energie incredibilă, toate sub bagheta parcă magică a lui Andrei Tiberiu Maria, sau Smiley_Omul sau Smiley. „Am trăit atâtea emoţii în seara asta, încât mi-e greu să vă povestesc, să vi le descriu în cuvinte. Mie îmi vine greu să mă exprim prin vorbe. Eu cel mai bine  mă exprim prin muzică. Sper că am reuşit şi în seara aceasta”, povesteşte Smiley, încă emoţionat după terminarea concertului.

Dansatori, cupluri de vals, cvartet, proiecţii pe pânză, grafică dedicată, toate au creat o confesiune sinceră si completă. Într-o ţinută sport, cu două cozi verde fluorescent, Sore a deschis seara şi a încălzit publicul cu un mix incitant, care a adunat hit-uri precum "Beautiful life", "Dor să-ţi fie dor" sau "Dintr-o mie de femei".

Un început emoţionant, o proiecţie surprinzătoare: Oana Pellea, Simona Halep, Adrian Văncică, Andreea Esca, Andra, Andi Moisescu, Pavel Bartoş, Florin Călinescu, Bebe Cotimanis, Mihaela Rădulescu şi Teo au recitat versuri din cele mai cunoscute piese ale artistului.

6.000 de prieteni au cântat împreună cu Smiley vers cu vers toate piesele din playlist: „Când am lansat albumul “Confesiune” mi-am imaginat cum vor suna piesele pe scena de la Arenele Romane. Pe câteva dintre ele le-am cântat şi anul trecut, dar acum au avut altă magie. Nu sunt niciodată cu adevărat pregătit pentru această emoţie pe care mi-o dă întâlnirea cu cei cărora le place muzica mea atât de mult încât să vină la concert. Mă copleşeşte această energie”, mărturiseşte Smiley.

Dorian, Guess Who, Seredinschi şi Feli au fost invitaţii care au pus în scenă hituri precum "Can I get a.. ," "Ce mă fac cu tine de azi", "O altă ea" şi "Vals".

Fanii au ascultat în premieră şi o piesă în engleză, "Alive", de pe viitorul album al lui Smiley, cântată împreună cu Bekon, artistul american celebru în lumea muzicală pentru succesul unor artişti precum Kendrick Lamar, Eminem sau Dr. Dre.Am început să lucrez la noul meu album, care va fi în engleză. Am simţit că e momentul să dezvălui puţin din ce am făcut în ultimele luni în studiourile de la HaHaHa Production, alături de Bekon, artistul care e responsabil de succesul lui Kendrick Lamar sau Eminem.”

Peste 100 de oameni au lucrat în ultimele luni pentru ca seara de 2 iunie să fie unică pentru fanii lui Smiley şi să fie una cu adevărat festivă, de sărbătoare:

Am sărbătorit 10 ani de HaHaHa Production printr-un concert. Anul acesta mi s-a îndeplinit un vis! Am avut alături de mine, pe scena, o parte din noua generaţie de artişti pe care i-am cautat în ultimii 10 ani, de când am pornit HaHaHa Production. Ei reprezintă mult din mine şi din cariera mea de muzician şi producator. Sore, Feli, Sere sunt prietenii mei, colegii mei şi parte din pariul meu”, adaugă Smiley.

Pentru al patrulea an consecutiv HaHaHa Production şi BestMusic au făcut posibil visul lui Smiley pentru care anul acesta a artistul a fost şi regizor.

Îmi imaginez mereu înaintea tuturor cum va arăta spectacolul. Îmi doresc să fie ceva nou, să-i văd pe spectatori uimiţi de felul în care evoluează show-ul. Nu concept să repetăm de la un an la altul nimic pentru că muzica poate fi povestită vizual în atât de multe feluri, încât ar fi păcat să batem aceleaşi drumuri. Am învăţat în ultimii 10 ani să comunic cu publicul meu. Este dificil pentru mine să îi povestesc unui regizor ce simt şi ştiu ce aşteaptă spectatorii mei de la mine. Am preferat să fac singur regia.”

Modifică Setările