News

Uite cum a fost la petrecerea aniversară a lui Brigitte Năstase FOTO & VIDEO

Uite cum a fost la petrecerea aniversară a lui Brigitte Năstase FOTO & VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

Ieri, soţia lui Ilie Năstase a schimbat prefixul. Iată cum a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani. Brigitte a primit şi din partea revistei OK! un buchet (Băiatul cu flori). Brigitte Năstase a strălucit la propriu la petrecerea de ziua ei, organizată la Fratelli, care a strâns lumea bună din Bucureşti şi nu numai. Marea surpriză a fost venirea în ţară a surorii ei, Cristina, care trăieşte în Italia.

"Îi urez foarte multă sănătate, că e cea mai importantă, multă fericire, împliniri şi tot ce îmi doresc şi eu mie: succes, fericire, mulţi bani, să-i reuşească totul în viaţă", i-a transmis sora ei.

Cadoul din partea soţului ei a fost un imens buchet de trandafiri şi... un magazin de branduri de lux.

"Mă simt foarte bine în pielea mea la vârsta mea. Au venit şi prietenii mei de la Timişoara, ne distrăm", a declarat sărbătorita. "Fiul meu, Robert, a fost cel care mi-a spus primul "La mulţi ani"", a spus Brigitte Năstase.

"Ţin foarte mult la Brigitte şi la Ilie. Sunt nişte oameni pe care eu îi iubesc extraordinar de mult, nişte oameni care au fost lângă mine într-un moment de foarte mare nevoie", a spus şi Oana Roman.

Printre invitaţi s-au mai aflat Eli Lăslean, Oana Turcu şi Cristian Brancu, Denisa Nechifor, Vica Blochina, Adriana Antoni, Deea şi Dinu Maxer, Natalia Mateuţ şi Răzvan Botezatu.

Brigitte a primit un buchet şi din partea redacţiei revistei OK! (Băiatul cu flori), prin redactorul şef Elena Stoichiţă, invitată la petrecerea aniversară.

Tortul aniversar a fost de-a dreptul spectaculos, cu şase etaje, decorat în alb şi negru.