News

Uite cum arată acum Claudia Pavel (Cream)

Uite cum arată acum Claudia Pavel (Cream)

Nu mai trăieşte în România de ceva timp, iar, de un an încoace, e şi mămică. Iată cum arată cântăreaţa, după vreo patru ani petrecuţi peste Ocean.

Atrasă iremediabil de Statele Unite, unde obişnuia să meargă la sora ei, stabilită acolo de şase ani de zile, Claudia a decis să rămână pe Tărâmul Făgăduinţei. Şi bine a făcut, căci acolo şi-a descoperit şi sufletul pereche (deşi încă nu s-a căsătorit, e doar logodită de trei ani şi jumătate) şi tot acolo a devenit şi mamă.

„Mi-am întâlnit logodnicul într-un restaurant. Mi-a plăcut foarte mult de el şi lui de mine. El mi-a zis că voi fi soţia lui când m-a văzut pentru prima dată. Nu m-am măritat, dar ne-am logodit“, a povestit ea la „Teo Show“.

Acum, băieţelul ei, Noah, are deja aproape un an. Dar Claudia n-a stat degeaba nici în perioada sarcinii, nici în cea a lăuziei! A urmat un curs de actorie şi nu şi-a neglijat nici cariera muzicală, înregistrând mai multe piese.

Întrebată de Teo dacă ţine o dietă, de vreme ce arată atât de bine după naştere, Claudia a mărturisit că: „Nu am făcut mari eforturi, pentru încă alăptez şi trebuie să mănânc destul de mult, pentru că şi laptele trebuie să fie consistent. Nici cu sportul n-am exagerat prea mult, pentru că nici sport nu ai voie să faci prea mult, dar le îmbin pe amândouă cât pot de bine. Dar nu mă grăbesc, mă bucur de formele mele, pentru moment, nu mă grăbesc să scap de tot surplusul, stau liniştită.“

Foto: pagina personală, Teo Show